❌İndirim Bitti! FAZEON X27F165QW 27" 2K IPS 150 Hz monitör 4.796TL (Trendyol plusa özel) 🔥

Şu konudaki kuponlardan denk getirebilirseniz demek istedim hocam eskisi kadar çok gelmiyor ama ara sıra yine geliyor kod:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı Teknoklik değildi değil mi ? Muhtemelen sizin ürünün satıcısı Bozdağ Elektroniktir sanırım ona kötü diyorlardı diye hatırlıyorum, monitörün eski versiyonunu gönderiyormuş alan kişilere; sizin başınıza gelende Talihsizlik olmuş.
Hayır bozdoğan değil teknoklik idi yeni versiyon önünde logosu mevcut KTC yazmayan yeni versiyon ama dediğim gibi kırpılmış esas yeni versiyon işte bu bizim buraya kırpıp gönderiyorlar. https://us.ktcplay.com/products/27-2k-210hz-gaming-monitor

aynısını kullanıyorum, memnunum sağ altta ışık sızmasının fazla olması dışında fiyatının hakkını veriyor

hoparlör yok onu bilerek alın
birde ayağı çok iyi değil, 1K'ya şu monitör ayaklarından alırsanız çok güzel olur. Masa çok sallanmıyorsa orjinal ayaklarıda günü kurtarır
Ben de kullanıyorum. Ayağı dandik, ışık sızması var ama hepsinde oluyor bildiğim kadarıyla. 27 inç IPS 2k 144hz bu fiyat aralığında rakibi olmayan bir monitör. Bu arada Max 144hz oluyor. Sanırım 150hz değil. Bu arada fiyatı bu kadar hiç düşmemişti. Beyazını da aldım. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.

Ben de kullanıyorum. Ayağı dandik, ışık sızması var ama hepsinde oluyor bildiğim kadarıyla. 27 inç IPS 2k 144hz bu fiyat aralığında rakibi olmayan bir monitör. Bu arada Max 144hz oluyor. Sanırım 150hz değil
displayport kablosuyla 150hz oluyor monitör ayarlarından max hz tarz bi ayarı açıyorsunuz

Geçici monitör arıyordum çektim Bitane teseekkurler

indirim hala devam ediyor mu fiyat farklı şuanda bende

• Üzgün
Reaksiyonlar: Tuna
Kargoya verilen var mı

Geri