Öneri 5070 ti model tierlist?

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,302
elinde 5070ti modellerine ait performans sıcaklık içerikli tablo pdf bulunan var mı? muhtemelen 5070ti alacağım ama hem tasarım hem soğutma önemli @dızciii @Henry Avery zotacın sff olmayan versiyonu falan nasıldır beğeniyorum tasarımını şuan stokda yok ama gelirse alırım? üst bütçede aorus falan da olabilir

Son düzenleme:
Al ben sana yapayım;

A tier: ROG, Suprim, Vanguard, Aorus, HOF

B Tier: TUF, Phantom, Ex-Gamer, Gaming OC, Gaming Trio, Aero OC, GameRock, AMP Extreme, Vulcan

C Tier: Prime, Battle axe, 1-Click OC, Eagle, I-Chill x3, Ventus x3, Gaming pro, Triple Fan Plus, Solid, Phoenix, Ultra W, I-Game advanced

D Tier: Solid Core, Inspire x3, Shadow x3, Triple Fan,

E Tier: Tüm SFF kartlar (çöp tier)

5070 ti da malesef suprim yok vanguard var sadece :(

Hocam Msi Shadow 3X 33.829 tl şu an, sizce fiyatına göre alınır mı yakın fiyatlara daha iyisi var mıdır?
alınmaz ventus ve shadow 5060 üstü alınmaz ki onda bile almam ben. bu 5000 serisinde anlam veremiyorum msi ve gigabyte giriş orta serilerinde rezalet işler yaptı.

alınmaz ventus ve shadow 5060 üstü alınmaz ki onda bile almam ben. bu 5000 serisinde anlam veremiyorum msi ve gigabyte giriş orta serilerinde rezalet işler yaptı.

Niye alınmasın yav 5070 kokluyor shadow 3x iş görür

Ben biraz fanatik ve görsele önem verdiğim için 5070 vanguarda 45k vermiştim. Mantıklı davranmam donanım alırken sırf duygusalım. Mantıklı davranmak elzemdir (ben başaramıyorum) Arada 12-13 bin ₺ var. Verilir shadow 3x’e

5070Ti versiyonu ile aynı soğutma var sanırım 5070 olanında. Bence alınır o soğutma o kartı rahat soğutur zaten çift fanla bile soğuyor 5070.

Ben biraz fanatik ve görsele önem verdiğim için 5070 vanguarda 45k vermiştim. Mantıklı davranmam donanım alırken sırf duygusalım. Mantıklı davranmak elzemdir (ben başaramıyorum) Arada 12-13 bin ₺ var. Verilir shadow 3x’e
verilmez rezalet bi kart ventus ve shadow da 45k verilir mi 5070 e ağam delirmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5070Ti versiyonu ile aynı soğutma var sanırım 5070 olanında. Bence alınır o soğutma o kartı rahat soğutur zaten çift fanla bile soğuyor 5070.
fan sayısına göre olmuyo işte o iş. git bi asus dual 5070 ile msi ventus veya shadow 3x kartlarını yan yana inceleyen varsa videosuna bak boyutları nerdeyse aynı 3 fanlı diye iyi olmuyo.

Diğerlerinin de fiyatı çok ya, orta derecede güzel bir şey olsa alacağım direkt.
msi inspire 3x var

İlk kartım Gaming X idi biraz görünüşüne bakarak almıştım 3 sene sıfır bakım kullandım ayar falan da yapmadım ses nedir bilmiyordum, sonraki kartlarda hep dediğin gibi mantıklı oldum ama hep ses çıkaran ayarlarını yapmazsam ısınan senede bir bakım gerektiren kartlar kullandım öyle de, mantık ne kadar mantıklı tartışılır 😀

elinde 5070ti modellerine ait performans sıcaklık içerikli tablo pdf bulunan var mı? muhtemelen 5070ti alacağım ama hem tasarım hem soğutma önemli @dızciii @Henry Avery zotacın sff olmayan versiyonu falan nasıldır beğeniyorum tasarımını şuan stokda yok ama gelirse alırım? üst bütçede aorus falan da olabilir
tuf 5070ti aldım çok memnunum furmark ile 20 dakka fırınladım kartı kasa içinde td500 vs fan ayarları sessiz 600 rpm de neredeyse dönmüyor kasa fanları o şekilde, 65 i geçmedi fanları %62 ye kadar çıktı ve aşırı seesizdiler o seviyede bile oyunlarda en baba cyberpunkta 62 dereceyi gördüm buz gibi ve sessiz bir kart.

verilmez rezalet bi kart ventus ve shadow da 45k verilir mi 5070 e ağam delirmiş

fan sayısına göre olmuyo işte o iş. git bi asus dual 5070 ile msi ventus veya shadow 3x kartlarını yan yana inceleyen varsa videosuna bak boyutları nerdeyse aynı 3 fanlı diye iyi olmuyo.

msi inspire 3x var
İnspire neye göre iyi ki? Boyut, kullanılan fan, ısı bloğu çok benzer zaten Shadow, Ventus ve İnspire üçlüsünde. Belki birebir aynı bile olabilir.

İnspire neye göre iyi ki? Boyut, kullanılan fan, ısı bloğu çok benzer zaten Shadow, Ventus ve İnspire üçlüsünde. Belki birebir aynı bile olabilir.
ventus ve shadow bire bir aynı. inspire muhteşem bi kart değil ama daha kalın bi soğutma bloğu var ve 40k altındaki en iyi 5070 seçeneklerinden biri şuan. ama mesela bi asus dual olsa o fiyata inspire da alınmaz

msi inspire 3x var
Inspire 3X, soğutma anlamında üzmez değil mi hocam? 1080p maksimum ayarlarda kullanacağım kartı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,474
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri