FARKSIZ TAKSİTLİ 14400F + 5060 34.999₺ SİSTEM

Valla yaz kış farketmiyo beyler. TR de fiyatı artan bişeyin anlık kampanyalar dışında fiyatının düştüğü pek görülen bişey değil. Ram fiyatları globalde düşse bile bi bakmışsınız işlemciler zamlanmış bi bakmışsın dolar uçmuş gibi çeşitli senaryolar olabilir. Her zaman alabildiğin en erken zamanda al geç. Sadece alırken anakartı aşırı ucuz ve güç kaynağını noname bişey almayın yeter.
almazsanız mecbur düşürecekler öyle şey mi olur bu düşünceyle zaten alacaklar diye düşürmüyorlar

Hocam 225F sistemde oem paketin kendi ramini bir adet daha yaparsanız ikinci el fiyatına geliyor, 3-4 gün stokta kalırsa bende çekeceğim bir tane. İşlemciyide 245kf yapabilirsiniz.
En iyi konfigürasyonda 43 k oluyor nc5 6 bakırlı soğutma 32 ram 245kf yapıldığında

Tıklanma için sanırım. Sistem arıyorum 6 ay veya 9 ay vadeli faizsiz bir sistem girip girip bakıyorum. Linkte İtopya görüyorum deli oluyorum
Selam dostum, ben 1 haftadır çok detaylı bakıyorum fakat bu taksit kampanyalarını itopya ve vatandan iyi yapanı görmedim çoğu karta taksit yaptıkları için ekstra olarak belirtmek istemedim ve şunu da belirtmek isterim ki taksitli diğer sitelere baktığımda taksit farkını üstüne koyarak farksız taksit yazdıklarını gördüm buna çok dikkat etmelisin adam 9 taksit yazıyor 35k lık sistemi 45k ya satıyor sen içeriğine girdiğinde tek çekim fiyatı buradaki sistem ile aynı ise haklısın ama diğer türlü hiç bir şekilde 6-9 taksite uygun ve farksız bulamazsın diye düşünüyorum araştırmama göre

Selam dostum, ben 1 haftadır çok detaylı bakıyorum fakat bu taksit kampanyalarını itopya ve vatandan iyi yapanı görmedim çoğu karta taksit yaptıkları için ekstra olarak belirtmek istemedim ve şunu da belirtmek isterim ki taksitli diğer sitelere baktığımda taksit farkını üstüne koyarak farksız taksit yazdıklarını gördüm buna çok dikkat etmelisin adam 9 taksit yazıyor 35k lık sistemi 45k ya satıyor sen içeriğine girdiğinde tek çekim fiyatı buradaki sistem ile aynı ise haklısın ama diğer türlü hiç bir şekilde 6-9 taksite uygun ve farksız bulamazsın diye düşünüyorum araştırmama göre
Selam benim aklımda olan sistem bu vade farksız 6 taksit var dediğn doğru olabilir belki ama tek tek toplayınca 60/65bin tl arası tutuyor parçalar

Selam benim aklımda olan sistem bu vade farksız 6 taksit var dediğn doğru olabilir belki ama tek tek toplayınca 60/65bin tl arası tutuyor parçalar
Doğrusu bilemedim noname marka var içerisinde bu sistemi alıp ssd 1tb a çıkarsan 240mm soğutucu koysan 57.200₺'ye geliyor kasa soğutucunun bile en azından adı oluyor bir de 5060Ti 16gb AMD yazılımından kendimce nefret ediyorum oyun ortasında bile sıkıntı çıkartabiliyor ben olsam buna bakardım 750W 80+ psu akvaryum kasa ile

Doğrusu bilemedim noname marka var içerisinde bu sistemi alıp ssd 1tb a çıkarsan 240mm soğutucu koysan 57.200₺'ye geliyor kasa soğutucunun bile en azından adı oluyor bir de 5060Ti 16gb AMD yazılımından kendimce nefret ediyorum oyun ortasında bile sıkıntı çıkartabiliyor ben olsam buna bakardım 750W 80+ psu akvaryum kasa ile

Hocam 6 ay vadeli taksit lazım bana world karta var mı öyle gözüne çarpan ? İtopya kurtarmıyor beni. Seninle tartıştığım konu o zaten yoksa düşünmem gider başka sistem alırım daha iyisini

Hocam 6 ay vadeli taksit lazım bana world karta var mı öyle gözüne çarpan ? İtopya kurtarmıyor beni. Seninle tartıştığım konu o zaten yoksa düşünmem gider başka sistem alırım daha iyisini
Tercih senin sana kalmış ben fikrimi ortaya koydum.

Yazın için şöyle kenara bir 50-60k atıcam güzel sistemler geleceğini düşünüyorum. Ram ve ssd düşüşü sonuç verir gibi.

1 haftadır gözüne çarpan var mı hocam itopya dışında ?
Vatan'da bazen sistemler oluyor oraya da bakabilirsin ama taksit seçeneklerini bilmiyorum geçen 5070 + 245KF li sistemi 55k'ya yayınlamışlardı baya iyiydi doğrusu sürekli takip etmen gerekiyor anlık vur kaç yapabiliyorlar

IMG_2429.webp

Sistemi şu şekilde sipariş geçtim teşekkürler.

Geri