hocam bende biosta taktıklarım görünmüyor nerde hata yapmış olabilirimBios ayarından yapabilirsiniz.
Fanların hızlarını bu oranda veya daha da düşürebilirsiniz.1500rpm üstü gereksiz.bu da %75 ediyor.Ona bile gerek yok.En düşük %30 en yüksek %70 diğerlerini de 45 60 olarak ayarlayabilirsiniz
bios ekraninin goruntusunu atar msnzhocam bende biosta taktıklarım görünmüyor nerde hata yapmış olabilirim
hocam cpu1 932 rpm pump1 3325rpm diğerleri görünmüyor ortalama sıvı soğutma dışında 8 adet fan varbios ekraninin goruntusunu atar msnz
Birbirine mi bağladınız hepsini?hocam cpu1 932 rpm pump1 3325rpm diğerleri görünmüyor ortalama sıvı soğutma dışında 8 adet fan var
hub aldım 3 tanesi ayrı bağlı 2 tanesi ayrı bağlı 3 tanesi düz bağlamadan huba taktımBirbirine mi bağladınız hepsini?
5tane fan yeri olan anakart mı var?Anakart modelinizi söyler msiniz?Dediğniz 3 fanı birbirine bağlayıp 1 sys fana mı taktınız?hub aldım 3 tanesi ayrı bağlı 2 tanesi ayrı bağlı 3 tanesi düz bağlamadan huba taktım
sıvı soğutma dahil 11 adet fan var hocam 9 tane asiahorse var fan çoklayıcı HUB aldım hubu anakarta bağladım kalan tüm fanların bağlantılarını huba taktım sıvı soğutma hariç sanırım hubdan ötürü hızı düşüremiyorum5tane fan yeri olan anakart mı var?Anakart modelinizi söyler msiniz?Dediğniz 3 fanı birbirine bağlayıp 1 sys fana mı taktınız?
Hubu anakarta taktıysanız sıvı soğutma harici diğer sys fanın hızını düşürürseniz hepsinin düşer.(Pump1)sıvı soğutma dahil 11 adet fan var hocam 9 tane asiahorse var fan çoklayıcı HUB aldım hubu anakarta bağladım kalan tüm fanların bağlantılarını huba taktım sıvı soğutma hariç sanırım hubdan ötürü hızı düşüremiyorum
Hub gerekli o zaman ayarlayabilirsiniz driverdanmerhabalar ürün yeni geldi ancak çok hızlı çalışıyor bunun hızını nasıl düşürebiliriz çok ses yapıyor maalesef