Asiahorse nyota 120mm fan hızı ayarlama

MrWox

80+
Reaksiyon skoru
43
merhabalar ürün yeni geldi ancak çok hızlı çalışıyor bunun hızını nasıl düşürebiliriz çok ses yapıyor maalesef

Bios ayarından yapabilirsiniz.

Fanların hızlarını bu oranda veya daha da düşürebilirsiniz.1500rpm üstü gereksiz.bu da %75 ediyor.Ona bile gerek yok.En düşük %30 en yüksek %70 diğerlerini de 45 60 olarak ayarlayabilirsiniz

Ekler

• 1775164988195.webp
    1775164988195.webp
    153.8 KB · Hit: 13
Bios ayarından yapabilirsiniz.

Fanların hızlarını bu oranda veya daha da düşürebilirsiniz.1500rpm üstü gereksiz.bu da %75 ediyor.Ona bile gerek yok.En düşük %30 en yüksek %70 diğerlerini de 45 60 olarak ayarlayabilirsiniz
hocam bende biosta taktıklarım görünmüyor nerde hata yapmış olabilirim

Fan Control kullanıyorum memnunum. Bir araştır knk.

hub aldım 3 tanesi ayrı bağlı 2 tanesi ayrı bağlı 3 tanesi düz bağlamadan huba taktım
5tane fan yeri olan anakart mı var?Anakart modelinizi söyler msiniz?Dediğniz 3 fanı birbirine bağlayıp 1 sys fana mı taktınız?

5tane fan yeri olan anakart mı var?Anakart modelinizi söyler msiniz?Dediğniz 3 fanı birbirine bağlayıp 1 sys fana mı taktınız?
sıvı soğutma dahil 11 adet fan var hocam 9 tane asiahorse var fan çoklayıcı HUB aldım hubu anakarta bağladım kalan tüm fanların bağlantılarını huba taktım sıvı soğutma hariç sanırım hubdan ötürü hızı düşüremiyorum

sıvı soğutma dahil 11 adet fan var hocam 9 tane asiahorse var fan çoklayıcı HUB aldım hubu anakarta bağladım kalan tüm fanların bağlantılarını huba taktım sıvı soğutma hariç sanırım hubdan ötürü hızı düşüremiyorum
Hubu anakarta taktıysanız sıvı soğutma harici diğer sys fanın hızını düşürürseniz hepsinin düşer.(Pump1)

merhabalar ürün yeni geldi ancak çok hızlı çalışıyor bunun hızını nasıl düşürebiliriz çok ses yapıyor maalesef
Hub gerekli o zaman ayarlayabilirsiniz driverdan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,891
Üyeler
190,823
Son üye
erdemkardes
Geri