🔥İndirim Ugreen Nexode 140W Gan 3 Portlu Hızlı Şarj Cihazı 2209 TL

Kablo dahil mi, ve hangi port ne kadar güç veriyor?

Kablo dahil 2 adet type-c var 1 i 140 veriyor diğeri 100w veriyor type a olan kısmı denemedım icinden cıkan kabloda 240w

Birkaç ay önce 900 liraya satıldı o zaman kaçırdık bir daha da o fiyatta inmedi ürün maalesef.

Arkadaşlar bu markanın Mac mini bilgisayara monitöre bağlamak için USB C display Port kablosu yok mu bulamadım bir türlü

Arkadaşlar bu markanın Mac mini bilgisayara monitöre bağlamak için USB C display Port kablosu yok mu bulamadım bir türlü
O konuda alabileceğiniz en kaliteli marka paugge. Aşağıdaki ilettiğim ürünü bende kullanıyorum;

Son düzenleme:
Birkaç ay önce 900 liraya satıldı o zaman kaçırdık bir daha da o fiyatta inmedi ürün maalesef.
O fiyatta bir gariplik vardı tek seferlik bir indirim olabilir o.

O fiyatta bir gariplik vardı tek seferlik bir indirim olabilir o.
Gariplik vardı. Muhtemelen dediğiniz gibi tek seferlikti ama Hb kimseyi üzmedi galiba😍. "Aldım. Göndermediler." diyeni görmedim. Öyle birkaç dakikalık bir fırsat da değildi. Bir kaç saat durmuştu. Sayelerinde artık başka şarj cihazı aramıyorum🙂.
Post automatically merged:

Kablo dahil mi, ve hangi port ne kadar güç veriyor?
Kablo dahil ve çogsel😍( 1.5m, örgülü, 240w destekli).
Kutusunun içinden şöyle bir kağıt çıkıyor.

Akşam bakayım diyordum ama 999₺ satıldığını gördükten sonra hayatta bu fiyata almam. :cautious:

sizin için uygun olan bir veli görüşme gününde ve saatinde
Gariplik vardı. Muhtemelen dediğiniz gibi tek seferlikti ama Hb kimseyi üzmedi galiba😍. "Aldım. Göndermediler." diyeni görmedim. Öyle birkaç dakikalık bir fırsat da değildi. Bir kaç saat durmuştu. Sayelerinde artık başka şarj cihazı aramıyorum🙂.
Post automatically merged:

Kablo dahil ve çogsel😍( 1.5m, örgülü, 240w destekli).
Kutusunun içinden şöyle bir kağıt çıkıyor.
Ben aldım gönderdiler :D öncesinde yaklaşık 1 senedir de gri olanını kullanıyordum laptop için almıştım sağlam 100w güç veren bir adaptör lazımdı kendi 330w adaptörü yerine gayet memnunum. Alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.

Ben kasım indirimlerinde 999Tl'ye almıştım. Özellikleri şu şekilde :

o24bpxl.png

1900 TL'ye satılıyordu almamıştım, bu fiyata almam biraz daha düşmesi lazım

Geri