Forza Horizon 6 İlk Bakış Videoları Yayınlandı!

Güzel olmuş bence ama fiyat olarak hala pahalı buluyorum 84$. (FH oyunlarında Deluxe almak her zaman daha mantıklı olduğu için.)

Şöyle bir huyum var. Spor / Yarış / Dövüş oyunlarında iki farklı stüdyonun yaptığı aynı tür oyunların hepsini oynamak içimden gelmiyor. Şu an The Crew Motorfest'e devam ediyorum. Eğer 3. yıl kartından sonra daha eklenti gelmezse sonbahara doğru Forza Horizon 6'yı deneyebilirim.

Aga oyun mükemmel sabırsızlıkla bekliyorum fakat trafik soldan akdığı için biraz hoşuma gitmedi onun dışında harita olsun forza 5 den sonra pardon forza çölden sonra aşırı güzel olduğu baaaaaaarrrrrriiiiizzzzz belli.fiyat konusunda indirim olurmu acaba hala almadım belki indirim olur diye.

çok hoş gözüküyor forza 4 ve 5'i 300 saat oynamış biri olarak bunu da gömerim fakat forzada en büyük eksik polis kovalaması ve derin hikaye akışı olmaması özellikle forza 5 te gidip saçma sapan buda gibi heykellerin fotoğrafını çekiyorduk yok işte al sana meksika kebabı etkinliği git şu aracı takip et yarış oyununda ne alaka abi yani başka görev mi bulamadınız

Geri