Lenovo legion 5 pro 10 saniyede sürekli tekrarlanan donma ve kasmalar

Outurn

80+
Reaksiyon skoru
0
2. El lenovo legion 5 pro laptop aldım kurulumunu yaptım çalıştırdığım zaman 10 saniye de bir 5 saniyelik donmakar ve kasmalar yaşıyorum. Ama bilgisayarın sistem veya ekran kartı güncellemesi olunca sorunu çözüyorum ama tekrardan kapatıp açtığım zaman sorun devam ediyor bana bu konuda yardımcı olur musunuz

2. El lenovo legion 5 pro laptop aldım kurulumunu yaptım çalıştırdığım zaman 10 saniye de bir 5 saniyelik donmakar ve kasmalar yaşıyorum. Ama bilgisayarın sistem veya ekran kartı güncellemesi olunca sorunu çözüyorum ama tekrardan kapatıp açtığım zaman sorun devam ediyor bana bu konuda yardımcı olur musunuz
hocam format at eğer devam ederse satıcıya ulaş

Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçeneklerinde sol tarafta Güç Düğmelerinin Yapacaklarını Seçin kısmından Şuanda kullanılamayan ayarları değiştir yazana basıp, Hızlı Başlatı kapatıp bilgisayarı kapatıp açar mısın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,852
Üyeler
190,992
Son üye
CPMask
Geri