Yardım Yeni aldığım anakartın pinleri mi yamuk? YARDIM

Amazon müşteri hizmetler ile konuştum ürünler iadeden geldiğinde test ediliyor çalışıyormu diye dedi ve çalışıyorsa yollanıyor dedi. İşlemciyi takıp deneyin dedi sizce yapıyım mı?
Hiç uğraşma pinler yanlış yerlere temas edip işlemciyi yakarsa kimseye laf anlatamazsın iade bas geç.

ben olsam uğraşmam iade ederim. senin anakart alma sürecin fazla sancılı oluyor hocam bu arada.

ben olsam uğraşmam iade ederim. senin anakart alma sürecin fazla sancılı oluyor hocam bu arada.
Evet ama ne yapayım ki. İndirimler bitti ben yine anakartsız kalıcam. En azından garantiye yollarsam temizlenmiş güzel bir ürünüm olucak yoksa yine anakartsızım. Şuan indirim olmadan anakart almam ki yine.

Sabrın varsa garantiye gönder zaten ikinci el olduğunu bilerek aldın. Ne fark eder?

Sabrın varsa garantiye gönder zaten ikinci el olduğunu bilerek aldın. Ne fark eder?
Sabrım varda amazon depodan aldıgım için garantiyi kabul ederler miki? Paketin içinden herhangi bir fatura veya garanti belgesi almadım çünkü.

• Beğen
Reaksiyonlar: MEJA
Kutu içinde garanti belgesi yok seri nosunu nasıl bilebilirim
Post automatically merged:

Pinleri böyle miydi
Tam hatırlamıyorum ama sanki daha fazlaydı senin attığında dikik bir kaç tane duruyor bana denk gelende yarışı neredeyse ezikti

Sabrım varda amazon depodan aldıgım için garantiyi kabul ederler miki? Paketin içinden herhangi bir fatura veya garanti belgesi almadım çünkü.
Amazon faturanı göndermiştir. Önce yetkili servise ulaşıp bilgi al fatura zorunlu diye biliyorum. Onun için Amazon göndermiştir. Ya da Amazon’dan da bilgi alabilirsin.

Evet ama ne yapayım ki. İndirimler bitti ben yine anakartsız kalıcam. En azından garantiye yollarsam temizlenmiş güzel bir ürünüm olucak yoksa yine anakartsızım. Şuan indirim olmadan anakart almam ki yine.
Tamir de edebilirler o kısmı söküp yenisini monte edip gönderiyorlar fakat sen işini sağlama al direkt iade et değişim söz konusu değil depo ürününde amazon değiştirmez yani garantiyle uğraşma çoğu ürün de garanti kapsamına girmeyebiliyor

Tek seçenek iade edip paranı geri almak olacak senin için

Geri