Getmobile telefon satılır mı ?

Conqureor

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
493
iphone 14 pro 256gb var bende cihaz yurtdışı yani satın alan tektük yer var zaten. 39.800 veriyor getmobile ama hiç bir soru sormadan bataryasını vesaire nasıl bu parayı veriyorlar ben mi bir şey kaçırıyorum daha önce satan eden var mı getmobile

iphone 14 pro 256gb var bende cihaz yurtdışı yani satın alan tektük yer var zaten. 39.800 veriyor getmobile ama hiç bir soru sormadan bataryasını vesaire nasıl bu parayı veriyorlar ben mi bir şey kaçırıyorum daha önce satan eden var mı getmobile
Telefonu yurtiçi diye saymıştır yurtdışı telefon almıyorlar diye biliyorum

Telefonu yurtiçi diye saymıştır yurtdışı telefon almıyorlar diye biliyorum
Yok hocam ilk başta soruyor. Kaydı varmı varsa 3 yılı geçti mi diye geçtiye tıklıyorum 39.800 gösteriyor son kısımda.

Pasaportun üstünemi almıştın sen?

Öyle olur hocam. Yenileyip 12taksitle sattığı için yüksek rakama koyuyorlar sizede güzel ücret veriyor.
Hocam dediğim gibi yaptığımda yani 3 yılı geçti seçeneğini seçmeden önce 39800 yazıyor. Seçiyorum 35 e düşüyor. Sonra devam et diyorum yien 39 dan fiyat veriyor. Niye öyle acaba

Ekranda yüksek fiyat veriyor. Yorumlara bakınca almaya gelen kişi bakınca ya da sen gönderip kontrol edildikten sonra yeni fiyat teklifi veriyorlar fiyatı öldürerek diye bir çok yorum görebilirsin. Hatta gönderen kişiler yeni fiyatı kabul etmeyince tekrar iade edilmesini istiyor. Ve gelen telefonlarında açılmış/bakılmış gibi yorumlar da var.

Ekranda yüksek fiyat veriyor. Yorumlara bakınca almaya gelen kişi bakınca ya da sen gönderip kontrol edildikten sonra yeni fiyat teklifi veriyorlar fiyatı öldürerek diye bir çok yorum görebilirsin. Hatta gönderen kişiler yeni fiyatı kabul etmeyince tekrar iade edilmesini istiyor. Ve gelen telefonlarında açılmış/bakılmış gibi yorumlar da var.
E telefonumda bir şey yokki nesinden teklif kırabilir.

Daha yeni birisi bu yerden telefon almış sıkıntılar yaşamış siz satacaksınız gerçi ama karar sizin.eğer illa satacam diyorsanız bence mağazasına gidip kendiniz bizzat konuşun.(şahsi fikrim)

Daha yeni birisi bu yerden telefon almış sıkıntılar yaşamış siz satacaksınız gerçi ama karar sizin.eğer illa satacam diyorsanız bence mağazasına gidip kendiniz bizzat konuşun.(şahsi fikrim)

Haklısınız ama bulunduğum şehirde şubeleri yok maalesef.

Geri