🔥İndirim CORSAİR NAUTİLUS 240 RS SIVI SOĞUTMA 2997 TL

Zleh

80+
Reaksiyon skoru
126
Bomboş soğutucu bunun yerine Phantom spirit alın çok daha iyi
Hocam evet oda iyi ama estetik arayana gidiyor bunlar, ben sıvı soğutma isteyip de indirim kovalayanlar için atıyorum.

Kullanıyorum sorusu olan varsaAlabilirim

@Che_ neye gülüyorsun bilader her konuma? ben indirim görürsem atarım, değer değmez alırsın almazsın bu karar sana kalmış, senin gibi ergen tipleri yoksaymaktan sıkıldık be kardeşim salın forumu.

Fiyatı bilmem de yorumlar o kadar saçma sapan ki çok şaşırıyorum, sonra hala şaşırabildiğime daha çok şaşırıyorum!

@Che_ neye gülüyorsun bilader her konuma? ben indirim görürsem atarım, değer değmez alırsın almazsın bu karar sana kalmış, senin gibi ergen tipleri yoksaymaktan sıkıldık be kardeşim salın forumu.
Kardeşim benim açtığın her indirim konusu soğuk fırsat. Millet yeterince açıklamış zaten neden alınmaması gerektiğini. Yıllardır olduğum forumu 1 tane eleman yüzünden bırakmam. Bir de 6 ayın en düşük fiyatı falan diye yazıyorsun

7800x3d işlemciyi hava soğutma ile kullanıyorum ve benim için önemli olan gece sessizliginde sessiz olması. Gecenin köründe bile insanın gözünü kapat, masaüstü işlemlerde kafayı kasaya dokundurmadan çalışıp çalışmadığını anlamaz. Sıvı sogutmalarda elektriksel bir sese benzer şekilde pompa sesi oluyormuş, doğru mu? 40 50cm mesafeden bu ses duyulur mu?

Kullanıyorum sorusu olan varsaAlabilirim
Kanka bu rs120 fan kullanıyor, bu fanlar sesli ve rgb'si beğenilmiyor sıkıntılı olduğu söyleniyor. Sen memnunmusun ses olayı ne âlemde 240mm almamda 360mm'si hoşuma gidiyor. Logo kısmı falan hoş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

360mm lerin de bir çoğu tırt.
3500'e kadar phantom spirit. Üstüne sıvı soğutucu benim görüşüm bu şekilde. Deepcool, LC360 falan güzel seçimler düşüyor sürekli.

7800x3d işlemciyi hava soğutma ile kullanıyorum ve benim için önemli olan gece sessizliginde sessiz olması. Gecenin köründe bile insanın gözünü kapat, masaüstü işlemlerde kafayı kasaya dokundurmadan çalışıp çalışmadığını anlamaz. Sıvı sogutmalarda elektriksel bir sese benzer şekilde pompa sesi oluyormuş, doğru mu? 40 50cm mesafeden bu ses duyulur mu?
7800X3D işlemciyi sıvı soğutucuya vereceğin paranın yarısına rahatlıkla soğutursun. Ayrıca daha sessiz ve daha uzun ömürlü bir soğutucu elde etmiş olursun. Gece sessizliğinde ne demek istediğini çok iyi anladım fakat istediğini bulamayabilirsin sıvı soğutmada. Hele 2-3 yıl geçtikten sonra pompanın sesi değişiyor.

Geri