Scyrox V6 alınır mı?

Reaksiyon skoru
0
Selam dostlar, yakın zamanda yeni bir mouse almayı düşünüyorum. Wraith’in mouse’ları arasında özellikle Scyrox V6’yı öneren çok kişi gördüm. Sizce Scyrox V6 alınır mı? Uzun ömürlü mü, malzeme kalitesi nasıl?

Selam dostlar, yakın zamanda yeni bir mouse almayı düşünüyorum. Wraith’in mouse’ları arasında özellikle Scyrox V6’yı öneren çok kişi gördüm. Sizce Scyrox V6 alınır mı? Uzun ömürlü mü, malzeme kalitesi nasıl?
hocam kendin kullanıyorum haziran ayından beri bu zamana kadar epey marka kullandım ama ilk defa bu mousede sorun yaşadım malzeme kalitesi ortalama diyim uzun ömürlü dersek max 2 yıl diyim sana cünkü benimkinin orta tekerlekte bi bazen algılamıyo ve bazen mouse takıla takıla gidiyomuş gibi oluyo şimdi yapmıyo ama 2 3 gün önce yapıyodu yine yapıcak eminim ve ürünü alalı daha 1 sene olmadı bu sorunlar cıkalı belki sizde sorun cıkmayabilir ama almanızı önermem cünkü kendileri garanti kapması cok berbat gaming gen den almıştım ben iyzico indirimi vardı o zaman indirimli aldım ama memnun değilim yedek mousem olmadıgı icin garantiyede gönderemiyorum başka markalara yönelmenizi öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,818
Üyeler
193,139
Son üye
memreclskn
Geri