moonshine07
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 399
Belki yerel karartma ayarı vardır hocam. 180 bölgede yerel karartma yapabiliyor diye biliyorum. Premium mini led tvler kadar olmasa da barları halletmesi lazım.50 inç modelini aldım. Karartma bölgesi az olduğu için siyah performansı kötü. Film açtım üst ve alt siyah bantlar gri. Filmin zevkinin içine ediyor. İade edeceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oled görüntü kalitesi anlamında tepe parlaklık hariç kusursuza yakın. Ömür anlamında da çok kısıtlı maalesef. Hayatın kendisi gibi bir şeyServisten birisiyle görüştüm geçen TV kurulumunda, kendisinin dediği şey oled alma 3 yıl içerisinde çoğu arıza yapıyor dedi. Tamiri olmuyor zaten, arizada yapiyor servislerde herşeyi kullanıcı hatasına itiyor. Çok yoruyorlar adamı, Kullanirim arizalaninca atarim mantigiyla aliyorsan al yoksa alma dedi. Zaten dikkat ederseniz ikinci el oled'ler satılmıyor, teknoloji bilen hiçkimse garantisi bitmiş olede yanaşmıyor. Oled'in ömrü genelde 3 yıl 5 yıl arasıdır. Salon TV'si olmaz oled TV'den. LG garantisinide hiç beğenmiyorlar diye biliyorum.