Hangi RX 9070 XT Modeli Alınmalı

Eray2727

80+
Reaksiyon skoru
25
Başkıkta belirttiğim gibi hangi modeli alınır serin ve güçlü olan hangi modelidir hepsiburada satıcı olmak şartı ordan 9 taksit peşin alıcam ona göre aklımdaki modeli resim olarak atıyorum

Ekler

• IMG_0243.webp
    IMG_0243.webp
    144.3 KB · Hit: 47
Başkıkta belirttiğim gibi hangi modeli alınır serin ve güçlü olan hangi modelidir hepsiburada satıcı olmak şartı ordan 9 taksit peşin alıcam ona göre aklımdaki modeli resim olarak atıyorum
Beyaz istiyosan Pure ve Asrock Steel Legend tek seçenek galiba. Ben her türlü Pure alırdım.

bütçen varsa nitro+ orta halli olsun diyorsan pulse beyaz uf diyorsan pure :kekw:

Pulse , taichi , nitro+, steel legend, pure

Beyaz istiyosan Pure ve Asrock Steel Legend tek seçenek galiba. Ben her türlü Pure alırdım
Kroniği filan varmı hocam coilwhine gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bütçen varsa nitro+ orta halli olsun diyorsan pulse beyaz uf diyorsan pure :kekw:
Nitro plus ile aradaki farka değer mi sizce hocam 6k var

Pulse , taichi , nitro+, steel legend, pure
Tek model önerseniz hangisi olur hocam

Bunlardan hepsini alabilirsin ben taichiyi çok beğeniyorum

pulse sa değmez ama illa beyaz olacak diyorsan zaten seçenek yok gibi sadece biraz daha premium birazda seri çalışıyor

CW Kronik bir problem değil her kartta çıkabilir. Taichiye falan gereksiz para vermeyin Pulse gayet serin çalışıyor görsel olarakta şık . Alıp geçebilirsiniz.

pulse sa değmez ama illa beyaz olacak diyorsan zaten seçenek yok gibi sadece biraz daha premium birazda seri çalışıyor
Tamamdır teşekkürler hocam

CW Kronik bir problem değil her kartta çıkabilir. Taichiye falan gereksiz para vermeyin Pulse gayet serin çalışıyor görsel olarakta şık . Alıp geçebilirsiniz.
görseldeki modeli alıyorum o zaman

asus-sapphire-asrock'da cw çıkma olasılığı yüksek, cw takıntın varsa amazondan al iade edersin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayan
Beyaz sisteme nitro da çok güzel gidiyor ve kablosuz tasarım beyazlarda bence daha çok öne çıkıyor, tamamen beyaz olması zorunlu değilse ilk tercih olmalı bence

Geri