🔥İndirim KTC H27E6 27" 1Ms 300Hz (320Hz O.C.) 2K QHD Fast IPS Pivot Monitör 🔥10.999₺(VKFBNK ÖZEL 9.999₺)

Ben aldım ölü pixel de çıkmadı ghosting de yok memnunum valla

Beyler hazır konu açılmışken bende aldım.Fakat oyundayken alt tab atınca ekran gidip geliyor öyle masaüstüne dönüyor oyun ve masaüstü çözünürlüğü aynı fakat böyle oluyor.Pencereli moda alınca düzeliyor.Öncesinde böyle bişey yaşamamıştım.

ikisini de alıp ktc yi iade ettim hocam. verilerin ne dediğini bilemem ama aoc bariz daha iyi göründü gözüme. ktc de ölü piksel de fark edince direk iadeye göndermiştim.
Görüntü kalitesinde bu bütçelerde daha iyisi var.

Son zamanlarda gerçekten çok iyi kampanyalar yapıyorlar. HB'dan FHD olan modelini almıştım, fiyatına göre panel kalitesi beni fazlasıyla memnun etti. Bu modelin performansını düşününce daha da iyi olacağını tahmin ediyorum. Alanlara şimdiden hayırlı olsun, f/p açısından oldukça güçlü ve rakipsiz bu fiyata gözü kapalı alınır.

Bozuk 240 hz vardı onu tamir ettirip satmaya çalışıcam bunu da 180hz 2k nın yanına aldım

Bu monitörün olması gereken fiyat 10k ama bir türlü düşmüyor.

Beyler hazır konu açılmışken bende aldım.Fakat oyundayken alt tab atınca ekran gidip geliyor öyle masaüstüne dönüyor oyun ve masaüstü çözünürlüğü aynı fakat böyle oluyor.Pencereli moda alınca düzeliyor.Öncesinde böyle bişey yaşamamıştım.
ben de de aynısı oluyor lolde fln alt tab atıyorum çözümünü bulursan bana da söyler misin

kablo da sorun olabilir mi acaba?

Açıklamalar bölümünde dci p3 değeri %106 göstermiş. QD Oled panellerde %99,x olan, QD VA ve IPS panellerde %98 99 civarı çıkan bir değer nasıl %106 olabilir :D

Açıklamalar bölümünde dci p3 değeri %106 göstermiş. QD Oled panellerde %99,x olan, QD VA ve IPS panellerde %98 99 civarı çıkan bir değer nasıl %106 olabilir :D
Çin markaları çok fazla yazılım ile şişirme yapıp, kağıt üstüne yansıtır. Yurtdışında mesela TCL TV'ler 10 model falandi sanirim tüketici yanıltıldığından mahkeme kararı ile toplatıldı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ikisini de alıp ktc yi iade ettim hocam. verilerin ne dediğini bilemem ama aoc bariz daha iyi göründü gözüme. ktc de ölü piksel de fark edince direk iadeye göndermiştim.
Direk bu modelimi kullandın ?

Alıntıyı görüntüle

Vakıfbank Visa logolu karta +1000tl daha indirim veriyor.
9999Tl oldu yani :D

Aslında benim de aklımı kurcalıyor bu fiyata ama ölü piksel çıkar mı iade ile uğraşılır mı?

Bilmiyorum.
Kredi kartı diyor, normal kart olmuyor sanirim.

Çin markaları çok fazla yazılım ile şişirme yapıp, kağıt üstüne yansıtır. Yurtdışında mesela TCL TV'ler 10 model falandi sanirim tüketici yanıltıldığından mahkeme kararı ile toplatıldı.

Direk bu modelimi kullandın ?

Kredi kartı diyor, normal kart olmuyor sanirim.
Evet bu model ve aoc q27g4zr

Geri