MSI GeForce RTX 5090 LIGHTNING Z 200K İNDİRİM!!!

satici Amazon olsaydi gonderirlerdi sanirim bir sekilde. Amazon kullandigim rami bedavaya veren firma:)

THH icin ugrasmadim fiyat farki fazla, THH onaylasa dahi is mahkemeye gidebilirdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fiyat farkindan dolayi gerci mazeretleri baskaydi, urun hasarli vs. diye ama nedeni belli tabi. Satici baska olunca Amazon devreye girmedi.
THH senin lehine verdikten sonra mahkeme de senin aleyhine sonuçlanma ihtimalini düşük görüyorum alınacak bir riskmiş bence ben olsam her türlü o riski alırdım hocam.

THH senin lehine verdikten sonra mahkeme de senin aleyhine sonuçlanma ihtimalini düşük görüyorum alınacak bir riskmiş bence ben olsam her türlü o riski alırdım hocam.
Mahkemeden donen kararlar duydum, riske girilebilir aslinda dogru diyorsunuz. THH icin 3 ay sure vardi galiba, belki yanlis hatirladim., benim avukata danisip adim atarim olmadi :)

İncehesap counter attack mı yapıyor acaba ilk ürün 5090 açtı

Ekler

• 1000120197.webp
    1000120197.webp
    72.4 KB · Hit: 163
yok Amazon depo degildi, 0 urundu. Ama satici baska olunca Amazon kargo takip kodu olustursa dahi satici kargoya teslim etmeyebiliyor.
satıcı kim olduğu önemsiz , siz THH'ye amazon u zaten şikayet edeceksiniz amazon.com.tr de aldığınız için , amazon kendi sorumlu olur tüketici şikayetleri karşısında satıcı farklı olsa da

itopya adminleri konuyu görünce buna dönüştü

AA hayel 1000watttlik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,181
Üyeler
192,925
Son üye
Barkinpsk
Geri