Eski sevgiliyi unutamamak

w00w

80+
Reaksiyon skoru
64
5 aylık bir ilişkim oldu ve ilk sevgilimdi. Asla ayrılmayacak gibiydik ama bir şekilde basit bir kavga sonucu ayrıldık daha doğrusu o ayrıldı ben sonrasında çok çabaladım çok uğraştım hatta gittim benden atkı istedi diye kendi ellerimle puffy atkı yaptım. Ama ne olursa olsun istemedi, ben basit bir kavga sonucu ayrıldığımızı düşünürken aslında olay farklıymış o daha ayrılmadan 1 hafta önce benim bilmediğim bir hesap açıp eski sevgilisiyle takipleşmiş ve repost yoluyla birbirlerine göndermeli şeyler paylaşmışlar. Yani ayrılmayı çoktan kendi kafasında yapmış. Sonra gidip başkasıyla sevgili olmuş. Onu yeni sevgilisiyle fotoğraflarını gördüğümden beri hesaplarına falan bakmıyorum ayrılalı 3 4 ay olacak hala aklımdan çıkmıyor sanki o kızdan daha iyisi yokmuş gibi geliyor. Antidepresan kullanmaya başladım. En son ne zaman ağladığımı hatırlamıyorken anneme sarılıp saatlerce ağladım, sürekli aklıma geliyor aklımdan çıkmıyor. Başka insanlarla konuşasım gelmiyor. Benden hoşlanan kızlarla konuşmuyorum bile. Sanki onunla olmam gerekiyormuş gibi hissediyorum, sürekli acaba pişman olur mu ya da şöyle mi böyle mi diye aklımdan çıkmıyor ama pişman olsa bile kabul etmem. Hele ki doğum günümde bile eski sevgilisinin videosunu repostlamasını asla unutmayacağım, bunu ayrıldıktan 20 gün sonra öğrendim ve yazdığımda yalan söylemeye başladı yok ayrıldıktan sonra yaptım yok şöyle yok böyle, repostun tarihinin gözüktüğünü söyledim ben karaktersiz miyim aldatayım sana hesap vermek zorunda değilim sen nasıl insasın diye ağladı. Hani böyle birisi asla değildi ilişkideyken, bilmiyorum ne yapacağımı antidepresan bile etki etmiyor düşünmekten kafam ağrıyor artık. Benim artık tek istediğim onun şu anki sevgilisiyle bana yaşattığını yaşaması ve mutlu olmaması, beni böyle bırakıp başkasına gidip mutlu olması acayip zoruma gidiyor. Ne yapacağım artık dayanamıyorum tavsiye verir misiniz lütfen.

5 aylık bir ilişkim oldu ve ilk sevgilimdi. Asla ayrılmayacak gibiydik ama bir şekilde basit bir kavga sonucu ayrıldık daha doğrusu o ayrıldı ben sonrasında çok çabaladım çok uğraştım hatta gittim benden atkı istedi diye kendi ellerimle puffy atkı yaptım. Ama ne olursa olsun istemedi, ben basit bir kavga sonucu ayrıldığımızı düşünürken aslında olay farklıymış o daha ayrılmadan 1 hafta önce benim bilmediğim bir hesap açıp eski sevgilisiyle takipleşmiş ve repost yoluyla birbirlerine göndermeli şeyler paylaşmışlar. Yani ayrılmayı çoktan kendi kafasında yapmış. Sonra gidip başkasıyla sevgili olmuş. Onu yeni sevgilisiyle fotoğraflarını gördüğümden beri hesaplarına falan bakmıyorum ayrılalı 3 4 ay olacak hala aklımdan çıkmıyor sanki o kızdan daha iyisi yokmuş gibi geliyor. Antidepresan kullanmaya başladım. En son ne zaman ağladığımı hatırlamıyorken anneme sarılıp saatlerce ağladım, sürekli aklıma geliyor aklımdan çıkmıyor. Başka insanlarla konuşasım gelmiyor. Benden hoşlanan kızlarla konuşmuyorum bile. Sanki onunla olmam gerekiyormuş gibi hissediyorum, sürekli acaba pişman olur mu ya da şöyle mi böyle mi diye aklımdan çıkmıyor ama pişman olsa bile kabul etmem. Hele ki doğum günümde bile eski sevgilisinin videosunu repostlamasını asla unutmayacağım, bunu ayrıldıktan 20 gün sonra öğrendim ve yazdığımda yalan söylemeye başladı yok ayrıldıktan sonra yaptım yok şöyle yok böyle, repostun tarihinin gözüktüğünü söyledim ben karaktersiz miyim aldatayım sana hesap vermek zorunda değilim sen nasıl insasın diye ağladı. Hani böyle birisi asla değildi ilişkideyken, bilmiyorum ne yapacağımı antidepresan bile etki etmiyor düşünmekten kafam ağrıyor artık. Benim artık tek istediğim onun şu anki sevgilisiyle bana yaşattığını yaşaması ve mutlu olmaması, beni böyle bırakıp başkasına gidip mutlu olması acayip zoruma gidiyor. Ne yapacağım artık dayanamıyorum tavsiye verir misiniz lütfen.
merhabalar. öncelikle geçmiş olsun. bence ilk yapman gereken şey beddua etmeyi bırakmak olmalı. haksızlığa uğradığımızı hissettiğimiz zamanlarda üzülürüz, kendimize yediremeyiz ve enerjimizi boşa harcarız. sen sürekli düşünüp enerjinle onu besliyorsun. günün sonunda güçsüz düşüp mutsuz olan sen oluyorsun. birini unutmak kolay bir şey değil tabii ki. öyle hemen unutamazsın daha doğrusu unutmak zorunda da değilsin. herkesin süreci farklıdır. birileriyle hemen ilişkiye başlamak çözüm değil. kalbin ve aklın doluyken karşındakine ve kendine haksızlık edersin. kesin çözümüm yok ama kendine odaklanmayı deneyebilirsin. daha az stalk iş görecektir. ders, spor, hobi vs kafanı dağıtabilir sanırım. ilk sevgilin olduğu için senin yüklediğin anlam onu değerli kılıyor. sen ne kadar az anlam yüklersen o kadar değersizleşir. anlattığın kadarıyla yapılan şey hoş değil. ama bu hayatta birçok kez haksızlığa uğrarız zaten. ne ilk ne de son. o yüzden alman gereken dersi alıp yoluna devam et. herkesi kendinle beraber yarına taşıyamazsın.

merhabalar. öncelikle geçmiş olsun. bence ilk yapman gereken şey beddua etmeyi bırakmak olmalı. haksızlığa uğradığımızı hissettiğimiz zamanlarda üzülürüz, kendimize yediremeyiz ve enerjimizi boşa harcarız. sen sürekli düşünüp enerjinle onu besliyorsun. günün sonunda güçsüz düşüp mutsuz olan sen oluyorsun. birini unutmak kolay bir şey değil tabii ki. öyle hemen unutamazsın daha doğrusu unutmak zorunda da değilsin. herkesin süreci farklıdır. birileriyle hemen ilişkiye başlamak çözüm değil. kalbin ve aklın doluyken karşındakine ve kendine haksızlık edersin. kesin çözümüm yok ama kendine odaklanmayı deneyebilirsin. daha az stalk iş görecektir. ders, spor, hobi vs kafanı dağıtabilir sanırım. ilk sevgilin olduğu için senin yüklediğin anlam onu değerli kılıyor. sen ne kadar az anlam yüklersen o kadar değersizleşir. anlattığın kadarıyla yapılan şey hoş değil. ama bu hayatta birçok kez haksızlığa uğrarız zaten. ne ilk ne de son. o yüzden alman gereken dersi alıp yoluna devam et. herkesi kendinle beraber yarına taşıyamazsın.
Onları sevgilisiyle yan yana olduğu fotoğrafı gördüğümden beri stalklamıyorum. Bana dediği bana yaptığı şeyleri şimdi çekinmeden ona yapması çok zoruma gidiyor bencilce bir düşünce ama ayrılmalarını istiyorum en azından bana bir mesaj atıp pişmanlığını görmek istiyorum. Belki ozaman rahatlarım. Spora başladım kendime odaklandım ama naparsam yapayım hep kafamın içinden çıkmıyor bu düşünceler.

Iste dunyadaki igrenc olay bu. Birini seversin o da sever sonra o baskasini sever seni birakir sen zarar gorursun kimse de hesap sormaz. Senin sucun neydi durustce sevmen mi? Senin duygularinla oynamasi cezasiz mi kaliyor. Tanriya inanma ma sebeplerimden biri de bu olay. Oysa en con ben isterim tanrinin varolmasi. Insanlardan bagimsiz adaletin olmasi kulaga guzel geliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: w00w
oda eskş sevgilisi unutamamış demeki yaş kaç

• Beğen
gardaşım benim yoksunluk çok kötü bir şey herkes zamanla yaşar aktivite bul 5 ay hayatına girip çıkmış bir kız için kafanı yorma bu kadar şuana kadar 1 kızla konuştum bende senin gibi uzun sürmüyor tabi kişiliğimi öğrenen herkes kaçıyor benden :D bu benim için bir artı çünkü kafamdaki ses böyle rahat ediyor bir çok kez psikiyatriye gitmeyi düşündüm bende fakat yaptığım tek şey @jombo aslan abime dertlerimi anlatmak oldu bak istediğin kadar empati yapama istediğin kadar insanlardan nefret et istediğin kadar içine kapan fakat hayatına giren biri olur erkek kız fark etmez seni öyle bir değiştirir ki eskiden yaptıklarına bakınca "olm ben ne kadar değişmişim" gibi şeyler söylersin cidden bak 7 senelik dostum sildi beni :D kötü etkiledi mi etkiledi fakat alışıyorsun herkesin yokluğunu kafaya takarak hayat geçmez illaki bir arkadaşın bir dostun bir kardeşin vardır içindekilerini dökebileceğin dök içini ister ağlayarak dök ister normal ben her halimle dalga geçebilen biriyim bilmiyorum size saçma gelebilir fakat alt kişiliğim var ve bu insanlardan nefret etmemi sağlıyor tabi bu benim için bir + sende nefret ediyorsun sanırsam fakat cidden böyle geçmiyor hayatım bir odanın içinde komple bilgisayar başında geçiyor arkadaşlar desen yarın nasıl davranıcakları belli değil 17 yaşındasın sanırsam önünde üniversite var muhtemelen çalışma isteği de yoktur

• Beğen
Hocam tamam doğru insan unutamıyor hayat anlamsızlaşıyor kimseyle konuşmak evden çıkmak istemiyor göğsün daralıyor yaşamak istemiyorsun ama ağlamak kendini tüketmek hiçbir işe yaramıyor ağlayınca dönecekse ben de seninle ağlarım sorun yok ama böyle yaparak kendini tüketiyorsun sadece aynı kız tarafından 4 kez aldatılan arkadaşım var benim asker kaçağı lise mezunu hiç bir iş bilmiyor orda burada çalışarak kazandığı parayı kıza yediriyor en son yüzük takmıştı kıza kız da sen çok ciddiye alıyorsun deyip terketmişti ara ara kız yazıyor adama 3-4 ay takılıp tekrar ayrılıyorlar o şuanda farkında değil ama ileride çok pişman olacak aynı şekil sen de hele antidepresana düştüysen sen kendini yer bitirirsin kız o sırada sevgilsiyle gezer tozar yer içer o sırada sen seni hatırlamıyan biri için gözyaşı döküp kendini bitirirsin hayat birinin arkasından ağlayacak kadar uzun değil unutursun belki bir yılda belki on yılda ama yine unutursun dönüp arkanda baktığında giden bi o kız değil bi de sağlığın olur

• Beğen

al dinle buradan yazmak istediğin bir şey olursa yaz dertleşek :D

al dinle buradan yazmak istediğin bir şey olursa yaz dertleşek :D
Bana kalpli yastık yapmış, Beşiktaşlıyım diye Tsihrt alıp öpücükle 1903 yazmış, Onlara sarılıp saatlerce ağladım, Gitmesin diye çok çabaladım çiçek alacak param yoktu mousemi sattım. Beğendiği peluş oyuncakları almaya çalıştım kolye aldım. Stardew walleyde mermaid kolyesi var bilirsin belki o kolyeyi çok seviyordu gittim tasarımını kendim yaptım çıkarttrırdım paketledim. Annesinin sevdiği çikolatadan aldım birsürü annesine versin diye. Kar küresi aldım seviyor diye. İstediği sony angelsi almak için akşam akşam onlarca yer gezdim. Şimdi başkasıyla sevgili ve mutlular.
1777222844593.webp
1777222848575.webp
1777222854200.webp

Bana kalpli yastık yapmış, Beşiktaşlıyım diye Tsihrt alıp öpücükle 1903 yazmış, Onlara sarılıp saatlerce ağladım, Gitmesin diye çok çabaladım çiçek alacak param yoktu mousemi sattım. Beğendiği peluş oyuncakları almaya çalıştım kolye aldım. Stardew walleyde mermaid kolyesi var bilirsin belki o kolyeyi çok seviyordu gittim tasarımını kendim yaptım çıkarttrırdım paketledim. Annesinin sevdiği çikolatadan aldım birsürü annesine versin diye. Kar küresi aldım seviyor diye. İstediği sony angelsi almak için akşam akşam onlarca yer gezdim. Şimdi başkasıyla sevgili ve mutlular.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
gitmek isteyen her türlü gidiyor yapacak bir şey yok istediğin kadar çabala boşa sana tavsiyem verdiği her şeyden kurtul

gitmek isteyen her türlü gidiyor yapacak bir şey yok istediğin kadar çabala boşa sana tavsiyem verdiği her şeyden kurtul
Belki birgün pişman olur diyorum. Ama gelsede istemiyorum, Ama en azından bigün pişman olduğunu görmek istiyorum

Belki birgün pişman olur diyorum. Ama gelsede istemiyorum, Ama en azından bigün pişman olduğunu görmek istiyorum
emin ol şuanda seni düşünmüyordur bile boşuna hırpalama kendini 3-4 ay sonra kim bilir hayatına başka biri girecek belki daha iyi olacak kim bilir seni bu kızdan daha çok sevecek bir kızı reddetmişsindir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,540
Üyeler
193,077
Son üye
Anilerdem93
Geri