w00w
80+
- Reaksiyon skoru
- 64
5 aylık bir ilişkim oldu ve ilk sevgilimdi. Asla ayrılmayacak gibiydik ama bir şekilde basit bir kavga sonucu ayrıldık daha doğrusu o ayrıldı ben sonrasında çok çabaladım çok uğraştım hatta gittim benden atkı istedi diye kendi ellerimle puffy atkı yaptım. Ama ne olursa olsun istemedi, ben basit bir kavga sonucu ayrıldığımızı düşünürken aslında olay farklıymış o daha ayrılmadan 1 hafta önce benim bilmediğim bir hesap açıp eski sevgilisiyle takipleşmiş ve repost yoluyla birbirlerine göndermeli şeyler paylaşmışlar. Yani ayrılmayı çoktan kendi kafasında yapmış. Sonra gidip başkasıyla sevgili olmuş. Onu yeni sevgilisiyle fotoğraflarını gördüğümden beri hesaplarına falan bakmıyorum ayrılalı 3 4 ay olacak hala aklımdan çıkmıyor sanki o kızdan daha iyisi yokmuş gibi geliyor. Antidepresan kullanmaya başladım. En son ne zaman ağladığımı hatırlamıyorken anneme sarılıp saatlerce ağladım, sürekli aklıma geliyor aklımdan çıkmıyor. Başka insanlarla konuşasım gelmiyor. Benden hoşlanan kızlarla konuşmuyorum bile. Sanki onunla olmam gerekiyormuş gibi hissediyorum, sürekli acaba pişman olur mu ya da şöyle mi böyle mi diye aklımdan çıkmıyor ama pişman olsa bile kabul etmem. Hele ki doğum günümde bile eski sevgilisinin videosunu repostlamasını asla unutmayacağım, bunu ayrıldıktan 20 gün sonra öğrendim ve yazdığımda yalan söylemeye başladı yok ayrıldıktan sonra yaptım yok şöyle yok böyle, repostun tarihinin gözüktüğünü söyledim ben karaktersiz miyim aldatayım sana hesap vermek zorunda değilim sen nasıl insasın diye ağladı. Hani böyle birisi asla değildi ilişkideyken, bilmiyorum ne yapacağımı antidepresan bile etki etmiyor düşünmekten kafam ağrıyor artık. Benim artık tek istediğim onun şu anki sevgilisiyle bana yaşattığını yaşaması ve mutlu olmaması, beni böyle bırakıp başkasına gidip mutlu olması acayip zoruma gidiyor. Ne yapacağım artık dayanamıyorum tavsiye verir misiniz lütfen.