Eski sevgiliyi unutamamak

5 aylık bir ilişkim oldu ve ilk sevgilimdi. Asla ayrılmayacak gibiydik ama bir şekilde basit bir kavga sonucu ayrıldık daha doğrusu o ayrıldı ben sonrasında çok çabaladım çok uğraştım hatta gittim benden atkı istedi diye kendi ellerimle puffy atkı yaptım. Ama ne olursa olsun istemedi, ben basit bir kavga sonucu ayrıldığımızı düşünürken aslında olay farklıymış o daha ayrılmadan 1 hafta önce benim bilmediğim bir hesap açıp eski sevgilisiyle takipleşmiş ve repost yoluyla birbirlerine göndermeli şeyler paylaşmışlar. Yani ayrılmayı çoktan kendi kafasında yapmış. Sonra gidip başkasıyla sevgili olmuş. Onu yeni sevgilisiyle fotoğraflarını gördüğümden beri hesaplarına falan bakmıyorum ayrılalı 3 4 ay olacak hala aklımdan çıkmıyor sanki o kızdan daha iyisi yokmuş gibi geliyor. Antidepresan kullanmaya başladım. En son ne zaman ağladığımı hatırlamıyorken anneme sarılıp saatlerce ağladım, sürekli aklıma geliyor aklımdan çıkmıyor. Başka insanlarla konuşasım gelmiyor. Benden hoşlanan kızlarla konuşmuyorum bile. Sanki onunla olmam gerekiyormuş gibi hissediyorum, sürekli acaba pişman olur mu ya da şöyle mi böyle mi diye aklımdan çıkmıyor ama pişman olsa bile kabul etmem. Hele ki doğum günümde bile eski sevgilisinin videosunu repostlamasını asla unutmayacağım, bunu ayrıldıktan 20 gün sonra öğrendim ve yazdığımda yalan söylemeye başladı yok ayrıldıktan sonra yaptım yok şöyle yok böyle, repostun tarihinin gözüktüğünü söyledim ben karaktersiz miyim aldatayım sana hesap vermek zorunda değilim sen nasıl insasın diye ağladı. Hani böyle birisi asla değildi ilişkideyken, bilmiyorum ne yapacağımı antidepresan bile etki etmiyor düşünmekten kafam ağrıyor artık. Benim artık tek istediğim onun şu anki sevgilisiyle bana yaşattığını yaşaması ve mutlu olmaması, beni böyle bırakıp başkasına gidip mutlu olması acayip zoruma gidiyor. Ne yapacağım artık dayanamıyorum tavsiye verir misiniz lütfen.
5 yıllık tecrübemle şunu demek isterim belirli bir yaştan önceki insanlar ile ilişki yaşanmamalı. Özellikle ergen dediğimiz insanlar ile arkadaş bile olunması zor oluyor bizde ergeniz bende ergenim ama herkesin kafa yapısı aynı olmuyor insan yetişkinliğe gelince en azından beyni biraz oturduğu için o zaman belki. Seni muhtemelen en çok ben anlarım gözümden yaş gelmedi ama aylardır hayatım kaydı desek yeridir. Kısaca klasik aldatmış işte çok ta kafana takma sana yapan bir başkasına yapar bir daha yapan yine yapar sadece doğru anı kollarlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5 yıllık tecrübemle şunu demek isterim belirli bir yaştan önceki insanlar ile ilişki yaşanmamalı. Özellikle ergen dediğimiz insanlar ile arkadaş bile olunması zor oluyor bizde ergeniz bende ergenim ama herkesin kafa yapısı aynı olmuyor insan yetişkinliğe gelince en azından beyni biraz oturduğu için o zaman belki. Seni muhtemelen en çok ben anlarım gözümden yaş gelmedi ama aylardır hayatım kaydı desek yeridir. Kısaca klasik aldatmış işte çok ta kafana takma sana yapan bir başkasına yapar bir daha yapan yine yapar sadece doğru anı kollarlar.
tavsiyem içindeki acıyı hobiler veya spor ile dışına dökmen olur 1 ay boyunca kafa dinledim telefon pc olmadan monk gibi insan oldum hala çok seviyorum hala istiyorum ama her istediğimiz olmadığı için yapacak bir şey yok diyip S etmek lazım.

tavsiyem içindeki acıyı hobiler veya spor ile dışına dökmen olur 1 ay boyunca kafa dinledim telefon pc olmadan monk gibi insan oldum hala çok seviyorum hala istiyorum ama her istediğimiz olmadığı için yapacak bir şey yok diyip S etmek lazım.
herkakalog geldi

emin ol şuanda seni düşünmüyordur bile boşuna hırpalama kendini 3-4 ay sonra kim bilir hayatına başka biri girecek belki daha iyi olacak kim bilir seni bu kızdan daha çok sevecek bir kızı reddetmişsindir
Düşünmediğini biliyorum kim sevgilisi varken eski sevgilisini düşünürki? Düşünecek olsa hiç ayrılmazdı ama ne bileyim insan değeri anlaşılsın pişman olsun istiyor. Acaba şuanki sevgilisi onu benim kadar sevebiliyormudur düşünüyormudur.

Düşünmediğini biliyorum kim sevgilisi varken eski sevgilisini düşünürki? Düşünecek olsa hiç ayrılmazdı ama ne bileyim insan değeri anlaşılsın pişman olsun istiyor. Acaba şuanki sevgilisi onu benim kadar sevebiliyormudur düşünüyormudur.
sen varken o düşünmüş ama :D bir çıkarım yapamayacağım

• Beğen
Reaksiyonlar: w00w
sevgilisine seni aldattığını söyleyebilirsin aslında :D sana yaşattıklarını başkasına yaşatmasın.

sevgilisine seni aldattığını söyleyebilirsin aslında :D sana yaşattıklarını başkasına yaşatmasın.
niye uğraşacak abişim ya takmayın insanları bu kadar salla gitsin ya
al 4k hemde

şuanda konuştuğum kızdan ayrılırsam bende depresyona giricem
1777223835333.webp

• Muhteşem
Reaksiyonlar: w00w
niye uğraşacak abişim ya takmayın insanları bu kadar salla gitsin ya
al 4k hemde
Olm takmamak ile ne ilgisi var adamı aldatmış başka biriyle olmuş bir kere aldatan bir kere daha aldatır belki yeni sevgilisinin haberi bile yoktur söylerse o adam da kurtulmuş olur bu arkadaş ta bir tık intikam almış olur win+win.

Olm takmamak ile ne ilgisi var adamı aldatmış başka biriyle olmuş bir kere aldatan bir kere daha aldatır belki yeni sevgilisinin haberi bile yoktur söylerse o adam da kurtulmuş olur bu arkadaş ta bir tık intikam almış olur win+win.
saçma bir düşünce ama uygulanabilir

bana göre her yeri (sevgilim olmadığı için) uğraşmazdım ben ne hali varsa tengriden görsün
intikam iyidir ya öyle filmlerde gözüktüğü kadar hissiyatsız bir şey değil.

Düşündüde ne oldu şuan başkasıyla sevgili onla değil
Sana yazdığım nasıl ? bence öyle yap.

intikam iyidir ya öyle filmlerde gözüktüğü kadar hissiyatsız bir şey değil.
filmlerde intikam hissiyatsız mı adam öldürüyorlar intikam ayağına çok güzel :peeposad2:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,540
Üyeler
193,077
Son üye
Anilerdem93
Geri