🔥İndirim Creative Aurvana Live Se 2 Adet 565 TL 🔥

eski kullanicilar creativele ilgili bunu hatirlar :)

http://arsiv.ntv.com.tr/news/77200.asp

ilk tanismam ses kartlariyla oldu. Eskiden anakartlarda tumlesik ses yongalari ya yoktu ya kalitesizdi, pci veya en son pcie creative ses kartlari cag atlatiyordu bende hala durur.
789ef10185b04c1a77fd2b91c9cb5760.webp

Ben de Creative'in 5.1 ses sistemi 5200 var ve hala kullanıyorum, sound blaster live 5.1 ses kartıyla beraber kullanıyordum ama onu müzeye kaldırdım artık :D Creative eskiden efsaneydi gerçekten.

Ses gerçekten güzel ama kablolu olması sıkıntı. Kenarda öyle duruyor muhtemelen alan kişiler benzer sorunu yaşayacak.

2 Adet aldım bakalım nasılmış

Alıntıyı görüntüle
Ben de Creative'in 5.1 ses sistemi 5200 var ve hala kullanıyorum, sound blaster live 5.1 ses kartıyla beraber kullanıyordum ama onu müzeye kaldırdım artık :D Creative eskiden efsaneydi gerçekten.
oo efsanelerden :) wooferi de buyuk
aslinda eski ses kartlari bile hala kullanilir pek gerek kalmasa da, win11 yazilkm destekleri var mi acep bakayim nostalji niyetine de olsa eski Creative'i takarim :)

Creative kaliteli markaydi eskiden.
Su abki halini bilmem. Yorumlari güzel gibi. Siparis ettim 2 tane. Tesekkur ederim.

Eyvallah çektim bende 2 tane bir tane de dönüştürücü alırım s24 fe için müzik dinlemek için kullanırım 1 de hediye ederim

Aldım 2 adet sağolasın. Evde HyperX Cloud Alpha ve KOSS KSC75 var, onlarla kıyaslarım

Şundaki sürücüleri şunun 3 katı fiyata bulamazsın. Nasıl stoğu bitmemiş bunun ,şaşırtıcı. 380 TL'ye aldım bedavadan biraz pahalı bi kulaklık. Geldimi deneriz artık.

2 Adet almıştım bugün geldi şuan deneyimliyorum. Ses kalitesine bakınca Hiç küsür 300 TL 'lik bir ürün değilmiş nasıl bu fiyata satılıyor hissiyatı var. Bass beklemeyin o kulaklık bu değil tatlı ama bassı var. Pedleri biraz küçük gelebilir Malzeme kalitesi düşük biraz ama fiyatından dolayı 'da o da canınızı sıkmıyor.

Sesi fiyatına göre harika ama ergonomisi benim gibi büyük kafalı birisi için çöp oğlu çöp mecbur kalmadığım sürece kullanmam kafamı arıtıyor üst kısmı çok dar olduğu için basınç yapıyor ayrıca kulaklarım sığmadı ve terletiyor yazın kullanılmaz. Teşk...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,134
Üyeler
194,850
Son üye
Hasan.Eren
Geri