🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

1778610551304.webp
1778610568099.webp

ÜRÜN İNCELEMESİ DEĞİL AMAZON DEPO İNCELEMESİDİR .

Arkadaşlar Gamesir Cyclone 2 geldi. Dock dahil 2800e aldım QNB de 280 TL iade etmişti. 2500 gibi paraya geldi. Öncelikle ürün sıfır diyebilirim net bir şekilde. Peki 3999 yerine 2800 neden satıldı ? Elbette kutusunun arkasındaki yırtılmadan dolayı düşünüyorum. Geldiğinde şarjı %10du muhtemelen alan kişi kullanmış bir süre ve kutuyu da açarken yırtmış. Onun haricinde gelen ürün sorunsuz kusursuz ve tertemiz. Sıfır kondisyon derler ya aynen öyle.

Şarj aleti , RGB ve diğer özellikler de aynı şekilde kusursuz.

G Pro X Superlight 2 çok daha kusursuzdu ve o da bedava fiyattan almıştım. Yani çok ucuz olunca üründe sorun olmuyor korkunuz varsa olmasın en kötü 30 güne iade ediyorsunuz

Ürünün kendisi hakkında yorumumu söyleyemicem çünkü burada Amazon Depo için yorum yapabilirim :)

Stanley pipetlilerden almıştım 970 TL'ye. sağı solu altı üstü heryeri ezik ve çizik geldi, altındaki ezikten dolayı dokunsan devrilecek. İade açtım göndereceğim. Ayrıca bu termosları direkt kağıt poşete koyup kutusuz gönderiyorlar, ürün sağlamsa bile sağlam gelmeme ihtimali var 😂

N11’den kuponla puanla derken 1200’e sıfırını aldım.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

ÜRÜN İNCELEMESİ DEĞİL AMAZON DEPO İNCELEMESİDİR .

Arkadaşlar Gamesir Cyclone 2 geldi. Dock dahil 2800e aldım QNB de 280 TL iade etmişti. 2500 gibi paraya geldi. Öncelikle ürün sıfır diyebilirim net bir şekilde. Peki 3999 yerine 2800 neden satıldı ? Elbette kutusunun arkasındaki yırtılmadan dolayı düşünüyorum. Geldiğinde şarjı %10du muhtemelen alan kişi kullanmış bir süre ve kutuyu da açarken yırtmış. Onun haricinde gelen ürün sorunsuz kusursuz ve tertemiz. Sıfır kondisyon derler ya aynen öyle.

Şarj aleti , RGB ve diğer özellikler de aynı şekilde kusursuz.

G Pro X Superlight 2 çok daha kusursuzdu ve o da bedava fiyattan almıştım. Yani çok ucuz olunca üründe sorun olmuyor korkunuz varsa olmasın en kötü 30 güne iade ediyorsunuz

Ürünün kendisi hakkında yorumumu söyleyemicem çünkü burada Amazon Depo için yorum yapabilirim :)
Superlight 2 kaça alasın hocam bende geçen n11 den aldım 0 4500 e geldi

Beyler Gamesir Cyclone 2 iade edicem bilginiz olsun 2800e 1-2 hafta içinde düşebilir. Ürün temiz sorunsuz kusursuz sadece bana titreşimin 2 motor oluşu , DPad'in artı şeklinde olması gibi sebeplerle içime sinmedi. İade talebi açtım iade olursa biriniz alsın mutlaka beleş fiyat . Ben Gulikit TT Max alıcam çünkü

Geri