hocam bende hiçbiri gözükmüyorFlash bellek ihtiyacı olan var mı
Alıntıyı görüntüle
lazımdı
hocam bende hiçbiri gözükmüyorFlash bellek ihtiyacı olan var mı
Alıntıyı görüntüle
"Windows Korumalı Alanı" aktif edip formatlamak gerek kullanmadan önce..bunları alıp cihazıma hayatta takmam
Bilmiyorum bakmak lazım ama flash belleğe fazla para verme benceNe kadar onlar
özelden yazdımhocam bende hiçbiri gözükmüyor
lazımdı
Superlight 2 kaça alasın hocam bende geçen n11 den aldım 0 4500 e geldiAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ÜRÜN İNCELEMESİ DEĞİL AMAZON DEPO İNCELEMESİDİR .
Arkadaşlar Gamesir Cyclone 2 geldi. Dock dahil 2800e aldım QNB de 280 TL iade etmişti. 2500 gibi paraya geldi. Öncelikle ürün sıfır diyebilirim net bir şekilde. Peki 3999 yerine 2800 neden satıldı ? Elbette kutusunun arkasındaki yırtılmadan dolayı düşünüyorum. Geldiğinde şarjı %10du muhtemelen alan kişi kullanmış bir süre ve kutuyu da açarken yırtmış. Onun haricinde gelen ürün sorunsuz kusursuz ve tertemiz. Sıfır kondisyon derler ya aynen öyle.
Şarj aleti , RGB ve diğer özellikler de aynı şekilde kusursuz.
G Pro X Superlight 2 çok daha kusursuzdu ve o da bedava fiyattan almıştım. Yani çok ucuz olunca üründe sorun olmuyor korkunuz varsa olmasın en kötü 30 güne iade ediyorsunuz
Ürünün kendisi hakkında yorumumu söyleyemicem çünkü burada Amazon Depo için yorum yapabilirim![]()
4000e aldım. Sıfırdan tek farkı jelatiniydi öyle diyim. QNB ile 3600e geldi.Superlight 2 kaça alasın hocam bende geçen n11 den aldım 0 4500 e geldi
Çok iyi ben bekledim düşüremedim. denk geldi n11 kuponla falan 4480 geldi olsun idare eder4000e aldım. Sıfırdan tek farkı jelatiniydi öyle diyim. QNB ile 3600e geldi.