Gürcistan'dan Rtx 5080 Almak

Aramsam

80+
Reaksiyon skoru
0
Rtx 5080 ekran kartı Gürcistan'da neredeyse yarı fiyatına satılıyor oradan gidip alırsam gümrüğe takılır mı?

Rtx 5080 ekran kartı Gürcistan'da neredeyse yarı fiyatına satılıyor oradan gidip alırsam gümrüğe takılır mı?
Gürcistanda telefonlarda ucuza satılmakta olduğunu biliyorum. Büyük ihtimalle gümrüğe takılmaz diye düşünüyorum.

Hocam micro center newegg gibi yerlerde bile 1400 dolar civarı satılıyor. Gürcistanda nasıl yarı fiyat orayı anlamadım kaç dolara satılıyor?

Gümrüğe takılmaz da çalıştığından emin olmadan alma. Yarı fiyatına satılması çok güven veren bir şey değil.

Hocam micro center newegg gibi yerlerde bile 1400 dolar civarı satılıyor. Gürcistanda nasıl yarı fiyat orayı anlamadım kaç dolara satılıyor?
Valla bende tam bilmiyorum hocam . Bir arkadaş konuşurken orada bin dolar civarında olduğunu duydum suan Türkiye'de 1700 dolar olduğunu var sayarsak orası baya ucuza geliyor Türkiye'ye göre. 1400 Dolarsa sizin dediğiniz gibi genede bayağı fiyatı uygun.

Valla bende tam bilmiyorum hocam . Bir arkadaş konuşurken orada bin dolar civarında olduğunu duydum suan Türkiye'de 1700 dolar olduğunu var sayarsak orası baya ucuza geliyor Türkiye'ye göre. 1400 Dolarsa sizin dediğiniz gibi genede bayağı fiyatı uygun.
Türkiyede 1700 dolar diyorsunuz da hangi modeli diyorsunuz
1700 dolarr 77000 tl yapar ki 5080 başlangıç ürünleri 65000 tl şu an o da 1430 dolar yapar
77-78 bandında ne var mesela şu an asus prime msi shadow var
ama 65k lık rakiplerine göre bu farkı hakediyor mu bence haketmiyor

hadi tr de asus msi merakı diğer ülkeelere göre daha çok diye fazla fiyat fakı konuldu diyelim
yine de bu ürünlerin 1000 dolara verilme şansının olduğunu pek düşünmüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,053
Üyeler
197,120
Son üye
petrixel
Geri