Lg Ultragear 27g640a-B Alınır mı?

Friedhelm

80+
Reaksiyon skoru
13
Vatanın Hepsiburada üzerinden indirimiyle 14200'e denk getirdim. Fiyatı uygun geldi vatan da ekranı incelediğimde de renkleri siyahları vs gözüme çok hoş geldi. Zaten özellikleri bir oyuncu monitörü için harika. Siz ne düşünüyorsunuz?

Özellikleri fena durmuyor. Fiyatına göre performansı nasıl bilmiyorum ama bende 27gl650f b modeli var lg nin. Va çok kötü monitörden geçiş yaptığım için bana çok farketmişti kalite artışı. Yalnız hdr da bazenleri sorun yaşadığım oldu. Ve bazı ayarlarını açında açmış olduğum diğer özelliklerini kapanabiliyor. Her özelliğinden aynı anda faydalanamamışlığım var. İsimleri aklıma gelmiyor şuan. O modeli farklı olabilir yine de bakman lazım.

Evet hocam sadece 2 şey kafama takıldı, biri ölü pixel olabiliyormuş bazı insanlarda tamamen şans işi.
Diğeri de vatan da bakarken her şey çok güzel renkler siyahlar ama beyazı bir tık mavimsi geldi ama kontrast ayarı yapmıştım kendime göre tüm ayarları değiştirmiştim diğer modelleri değiştirince onlarda benzer olmuştu.

Evet hocam sadece 2 şey kafama takıldı, biri ölü pixel olabiliyormuş bazı insanlarda tamamen şans işi.
Diğeri de vatan da bakarken her şey çok güzel renkler siyahlar ama beyazı bir tık mavimsi geldi ama kontrast ayarı yapmıştım kendime göre tüm ayarları değiştirmiştim diğer modelleri değiştirince onlarda benzer olmuştu.
Konstrat ve r g b renk ayarlarında benim ayarlar sabit parlaklığı falan temel şeyler istediğin gibi oynuyorda. Mesela smooth motion, freesync premium ya da hdr ı açınca bazı özellikleri kapatıyor bendeki. Mesela ekran görüntü seçiminde gerçek hdr ı değilde hdr ın başka seçeneği var onu seçiyorum. Yoksa vivil gibi başka ayara atıyor. İsmini yanlış söylemiş olabilirim.

hocam o dediğiniz normal her monitörde bi ayarı açınca başka ayarı kapatıyor gigabyte da böyle asusda msi da böyle hepsinde olur bazı özellikler mantıken aynı anda çalışamıyor çünkü

Güncelleme,monitör geldi kullanıyorum. Renkler muazzam. Ghosting yok overshoot yok tepki süresi çok iyi bir monitörde olması gereken her şey çok iyi. Cevap yazmayan ARKADAŞA da teşekkürler malum cumhurbaşkanı olmak kolay değil. Almayı düşünüp bu gönderiyi gören varsa hiç çekinmeden alabilir siyahlar vs herşeyi mükemmel.

Geri