Wraith W75 V2 Alınır mı O Paraya Değer mi Başka Öneriniz Var mı

AtiQel

80+
Reaksiyon skoru
29
Bütçe
4000
merhaba ben şu anda rampage ally k11 %60 lık bir klayve kullanıyorum yedek olarakta asus tuf gaming k3 var bunları satıp w75 almak istiyorum sizce mantıklı mı veya w75 yerine önerebileceğini daha ucuz bir klayve var mı %75 olursa iyi olur bir çok şey var siz ne önerirsiniz çok kararsızım birde bilek desteği olursa iyi olur olmazsa da önerebileceğiniz varsa onuda alırım (türkçe olursa iyi olur)

Son düzenleme:
merhaba ben şu anda rampage ally k11 %60 lık bir klayve kullanıyorum yedek olarakta asus tuf gaming k3 var bunları satıp w75 almak istiyorum sizce mantıklı mı veya w75 yerine önerebileceğini daha ucuz bir klayve var mı bilek destekli falan olursa iyi olur
Genelde değer diye duydum alternatif öneririm ama tam olarak nasıl bir klavye istiyorsunuz belirtirseniz daha iyi önerilerle gelebilirim

Darmonshark top75 he var hall effect klavye olarak alternatif

Genelde değer diye duydum alternatif öneririm ama tam olarak nasıl bir klavye istiyorsunuz belirtirseniz daha iyi önerilerle gelebilirim

Darmonshark top75 he var hall effect klavye olarak alternatif
yani mmorpg lol ve fps oyunları oynuyorum %75 olsun başka bilmeniz gerekn bir şey var mı

yani mmorpg lol ve fps oyunları oynuyorum %75 olsun başka bilmeniz gerekn bir şey var mı
manyetik switch istersen önerdiğim cihaza bakabilirsiniz daha konforlu bi klavye istiyorsanız akko 5075b plus serisine bakabilirsiniz

manyetik switch ile diğerleri arasındaki fark ne
Yapısal farklar var
1779303312084.webp

Magnet ile çalıştığı için tuşun tam hangi noktasında tuşu algıyacağını ayarlayabiliyorsun kulanması baya keyifli

wraith in hiç bir şeyini alma ne ürünün arkasında duruyorlar nede düzgün iletişim kurabiliyosun aynı klavyeyi aldım 3 kere teknik servise gönderdim en sonunda maillerime bakmamaya başladılar thh ye başvurdum 4 ay klavyesiz kaldım onlar yüzünden bulaşmayın şunlara beceremiyorlar hiç bir şey. akko klavye alınır arkadaşın önerdiği tabi manyetik şart değilse

Yapısal farklar var
Alıntıyı görüntüle
Magnet ile çalıştığı için tuşun tam hangi noktasında tuşu algıyacağını ayarlayabiliyorsun kulanması baya keyifli
o zaman manyetik switchler oyunlarda baya avantajlı konuma sokuyor tam olarak şunu alabilirsin bunu alabilirsin diye 3-5 tane klayve yazabilir misin bende aralarından seçip araştırayım

o zaman manyetik switchler oyunlarda baya avantajlı konuma sokuyor tam olarak şunu alabilirsin bunu alabilirsin diye 3-5 tane klayve yazabilir misin bende aralarından seçip araştırayım
Aklımda pek ürün yok
Darmonshark Top75 he
ATK RS6/RS7 air
Mchose ACE68 air

merhaba ben şu anda rampage ally k11 %60 lık bir klayve kullanıyorum yedek olarakta asus tuf gaming k3 var bunları satıp w75 almak istiyorum sizce mantıklı mı veya w75 yerine önerebileceğini daha ucuz bir klayve var mı bilek destekli falan olursa iyi olur
Klavye taş gibi bir klavye, Wraith konusunu bilemem.

yunus valla kusura bakma senide yordum da %75 lik türkçe klavyeli güzel birkaç bildiğin model var mı 4.000 tl civarında
Türkçe hiç bilmiyorum hocam sadece w75 var alınabilir
Şu da varmış bakılabilir ama aynı şekil kablolu w75 gibi hybrid değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,041
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri