🔥İndirim .

3kya aldım ama şimdi farklı fiyat gösteriyor iptal gelir mi ?

Hayatımda gördüğüm en kotu kargo firması olabilir arkadaşımla aynı anda aynı ürünü sipariş verdik itopyadan onunki bugün geldi benim ürünler pazartesiye kaldı gerçekten saçmalık. İtopya dan da UPS dende nefret ediyorum.
aynısı kanka aynısı. Pazartesiye kaldı benim kart da. haftasonu çalışmıyoruz dedi canlı destek. az önce onlara sövüyodum çünkü

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Hayatımda gördüğüm en kotu kargo firması olabilir arkadaşımla aynı anda aynı ürünü sipariş verdik itopyadan onunki bugün geldi benim ürünler pazartesiye kaldı gerçekten saçmalık. İtopya dan da UPS dende nefret ediyorum.
al bendende o kadar 20 sinde kargoya verildi gözüken monittör hala verilmemiş böyle sitenin a. q bilsem almazdım

aynısı kanka aynısı. Pazartesiye kaldı benim kart da. haftasonu çalışmıyoruz dedi canlı destek. az önce onlara sövüyodum çünkü
Evet UPS Kargo yıllardır hafta sonu çalışmıyor saçma bir şekilde :D

Bu arada msi psu gold olanı indirimli gördüm ödeme adımına kadar da gittim b tier olduğundan vazgeçtim

1779463788690.webp

Böyle bir şey lazım bana :)

1779463793155.webp

sayın @itopya.com dalga geçmek için yapmanız ne kadarda hoş :giggle: forumu takip ederekmi fiyatları düzenliyorsunuz durmadan , indirim olmayacak deyinde dağılalım dalga geçmeye lüzum yok

3k dan 11k yapıp sonra tekrar 3 yapmak ......

o işlemciyi (9900x) ben alamadıysam kimse alamamıştır birader inanmıyorum indiriminize bir saat önceden başladım f5 e

ben ekledim baktım düşmemiş. İçimden sövüyordum. Sonra bi arkadaş sanırım @thepublicman bu arkadaş geç fiyat düşürüyorlar diyince sağolsun. F5 atmaya başladım. Sonra bi anda laks diye fiyat değişti yazdı. 2 side sepetteydi 2 saniyede karar vermem lazımdı bende 9900x'i eledim. 9900x3d ile devam ettim. Çok şükür alabildik. Bu fiyata 9950x falan denk gelsin isterdim içten içe ama itopyaya çok teşekkürler uyguna aldım
Abi nasıl aldınız fiyat ne zaman değişti
Emirin dediği gibi hocam. Ben fiyat fazlayken ekledim dedim bug var yada donanımarsivine hatalı girdiler biraz f5 attım sonra fiyat geç geliyor mesajını görünce f5 abandım. Bende işlemci ve anakart sepetteydi, işlemci 10k'ya düştü anakart 15k'ya düştü anakartı çıkarttım direkt aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,064
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri