🔥İndirim Getirde Algidalarda 500tl Ye 250tl İndirim

DrequanN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
487
sadece algidalarda geçerli zaten dondurmanın altında yeşil bir ibare var 250tl indirim yazması lazım 500 e gelince ödeme kısmında otomatik uygulanıyor

boykotçular gelmesin boşunada yazmayın

Son düzenleme:
500 ekliyorsun 250ye düşüyor. 350ye 50 kupon var sepette 250 lira olmasına rağmen, 350ye ulaşması için 250 ekle diyor. Getirin indirimlerinde bütün kuponlar bozuluyor. Yanına ihtiyaç ekleyip kargoyu beleşe getirecektim ne güzel

500 ekliyorsun 250ye düşüyor. 350ye 50 kupon var sepette 250 lira olmasına rağmen, 350ye ulaşması için 250 ekle diyor. Getirin indirimlerinde bütün kuponlar bozuluyor. Yanına ihtiyaç ekleyip kargoyu beleşe getirecektim ne güzel
bendede ekstra 250-50 vardı ama kampanya kısmında gözükmedi sanırım birleştirilmiyor

Abi boykot moykot herşeyin en güzelini en lezzetlisini elin gavuru yapıyo maalesef. Golf molf magnumun yanında tırt. Güzel yapsalarda keşke türk malı ürün daha çok alsak. Migrosun 4 al 2 ödesi gibi bir şey olmuş ordan almamış olsaydım alırdım.

Abi boykot moykot herşeyin en güzelini en lezzetlisini elin gavuru yapıyo maalesef. Golf molf magnumun yanında tırt. Güzel yapsalarda keşke türk malı ürün daha çok alsak. Migrosun 4 al 2 ödesi gibi bir şey olmuş ordan almamış olsaydım alırdım.
Valla bence Golf de güzel roko ve sütlü Maraş dondurmasıni seviyorum Bravo da idare eder en azından sütlü dondurma yapıyorlar magnumun eski tadı kalmadı kuculte kuculte eski mini boyutuna getirdiler. Nogger dışı Algidada öyle diğer markalardan öne çıkan bir yanı kalmadı benim acimdan

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Niga
getirde hicbir kampanya birlestirilmiyor

Geri