g29 kullandım 3-4 sene civarı sakın alma ilk döneminde rakibi çok yokken iyiydi günümüzde fiyatını gram hak etmiyor rezil bir ffb si var takır tukur zaten dişli olduğundan pxn v10 pro al keyfine bakforza 6 oynamak için direksiyon seti almak istiyorum benim bildiğim tek set g29 logitech yerine öneriniz varr mı bütçe 25k
kral biir 25 diğer 15 k ona rağmen pxn dahamı mantıklıg29 kullandım 3-4 sene civarı sakın alma ilk döneminde rakibi çok yokken iyiydi günümüzde fiyatını gram hak etmiyor rezil bir ffb si var takır tukur zaten dişli olduğundan pxn v10 pro al keyfine bak
logitech marka satıyor ben kendim söylüyorum sana 5 ay yuvarlayınca 4 sene kullandım ürünü pxn v10 pro da kullandım 1 hafta kadar g29 büyük meşakat yanında keyifli ama yeterli değilkral biir 25 diğer 15 k ona rağmen pxn dahamı mantıklı
PXN VD4 alabilirsiniz. G29 alınmaz, PXN V10 Pro bile daha iyi.forza 6 oynamak için direksiyon seti almak istiyorum benim bildiğim tek set g29 logitech yerine öneriniz varr mı bütçe 25k
fiyatını bilmiyorum ama t300 rs gt güzel genelde herkes kullanıyorforza 6 oynamak için direksiyon seti almak istiyorum benim bildiğim tek set g29 logitech yerine öneriniz varr mı bütçe 25k
Alınmaz. PXN V10 Pro + shifter alın.G923 nasıl, bende arıyorum güzel bir şey, forza ve assetto Corsa da sorunsuz, PC de kullanacağım, 25 e vardı sıfırı g923 ün ama 12 ye buldum ikinci el, ama bilemiyorum hangisi daha iyi, direksiyon pedal vites şeklinde 3 lü set arıyorum
vd4 alabilirsin ya da yanına vites vs istersen vd10 ultra alıp debriyaj vites eklersinforza 6 oynamak için direksiyon seti almak istiyorum benim bildiğim tek set g29 logitech yerine öneriniz varr mı bütçe 25k