Direksiyon Seti Önerisi

Zertyuh

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
72
forza 6 oynamak için direksiyon seti almak istiyorum benim bildiğim tek set g29 logitech yerine öneriniz varr mı bütçe 25k

forza 6 oynamak için direksiyon seti almak istiyorum benim bildiğim tek set g29 logitech yerine öneriniz varr mı bütçe 25k
g29 kullandım 3-4 sene civarı sakın alma ilk döneminde rakibi çok yokken iyiydi günümüzde fiyatını gram hak etmiyor rezil bir ffb si var takır tukur zaten dişli olduğundan pxn v10 pro al keyfine bak

g29 kullandım 3-4 sene civarı sakın alma ilk döneminde rakibi çok yokken iyiydi günümüzde fiyatını gram hak etmiyor rezil bir ffb si var takır tukur zaten dişli olduğundan pxn v10 pro al keyfine bak
kral biir 25 diğer 15 k ona rağmen pxn dahamı mantıklı

kral biir 25 diğer 15 k ona rağmen pxn dahamı mantıklı
logitech marka satıyor ben kendim söylüyorum sana 5 ay yuvarlayınca 4 sene kullandım ürünü pxn v10 pro da kullandım 1 hafta kadar g29 büyük meşakat yanında keyifli ama yeterli değil

Pxn yada moza al bütçen nedir ?

G923 nasıl, bende arıyorum güzel bir şey, forza ve assetto Corsa da sorunsuz, PC de kullanacağım, 25 e vardı sıfırı g923 ün ama 12 ye buldum ikinci el, ama bilemiyorum hangisi daha iyi, direksiyon pedal vites şeklinde 3 lü set arıyorum

logitech alınmaz kısa ve öz pxn-moza markalarına bakılmalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.akakce.com/direksiyon-seti/pxn.html v10 pro-vd4 alınabilir bütçe 20 k civarına çıkıyorsa elbette

G923 nasıl, bende arıyorum güzel bir şey, forza ve assetto Corsa da sorunsuz, PC de kullanacağım, 25 e vardı sıfırı g923 ün ama 12 ye buldum ikinci el, ama bilemiyorum hangisi daha iyi, direksiyon pedal vites şeklinde 3 lü set arıyorum
Alınmaz. PXN V10 Pro + shifter alın.

uzun yıllardır sim racingle ilgilenen biri olarak g29 u önermem. giriş seviyesi dişli kullanan bir ürün. evet ilk etapta sana güzel gelecektir fakat çok kısa vadede dişlileri bozuluyor. giriş-orta seviyede thrustmaster t300 rs-gt önerebilirim. kayışlı yapıya sahip ve oldukça dayanıklı. tek dezavantajı artık eskimeye başladı. yukarıdaki arkadaşların önerdiği pxn v10 veya moza r3 de full bundle olarak dd hissiyle seni oldukça tatmin edecektir. sorunuz varsa detaylı da yardımcı olabilirim.

vd4 alabilirsin ya da yanına vites vs istersen vd10 ultra alıp debriyaj vites eklersin
pronun pedalları ek olarak satılan pedalla aynı değil sanırım o yüzden ultra alsan daha iyi olabilir
proda 3 pedal varmış 2 sanıyordum :d ama plastik işte
1780038339761.webp
1780038353014.webp

pedal gelburada ön siparişte 5 gün tedarik süresi var diyor
vites başka bakabilirsin @Advocate

Geri