Alacağım Sistemi Yorumlar Mısınız ?

Baransel

80+
Reaksiyon skoru
56
Bütçe
100090
1780265869244.webp

Fiyatına bakıp çok pahalı gibi yorumlar yapmadan sadece parçaların kalitesine ve uyumuna bakıp güzel veya şu değiştirilebilir gibi yorum yapmanızı istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim

Asus dual yerine 3 fanlı kart bakılabilir, anakartta da colorful en çok sorun çıkartan marka.

Alıntıyı görüntüle

Fiyatına bakıp çok pahalı gibi yorumlar yapmadan sadece parçaların kalitesine ve uyumuna bakıp güzel veya şu değiştirilebilir gibi yorum yapmanızı istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim
Ben olsam kesinlikle anakartı değiştirir , işlemcide 7800x3d'ye geçerdim. Şu bütçeye 5070 nvidia takıntısı olmayan biriyseniz aşırı gereksiz zaten 2 fanlı bir model tercih etmişsiniz. İşlemci soğutucu Thermalright Phantom Spirit 120 Se alacağınız sıvı soğutucudan çok daha iyidir. Ssd olarak kioxia 1tb pro öneririm . Kasa 750w değil en aşağı 850 olmalı yine bana kalırsa zaten bitfenix psu olarak ahım şahım işler yapmıyor . Bu söylediklerime rağmen neredeyse baştan aşağı şekillenmesi lazım bence bu sistemin bu bütçede

Valla değiştirilmesi gerekilen çok şey var. Benim tavsiyem direkt yayıncı/youtuber sistemleri almaktansa kendinizin toplaması veya sitelerin kampanyalarındaki hazır sistemlerdir. Mesela sıvı soğutucu çok gereksiz olmuş, PSU muallakta biraz, anakart tonla marka arasından neden Colorful, bu fiyata bu ekran kartı mı gibi sorular çok dolaşıyor kafada. En iyisi baştan forumun yardımıyla toplamak olucaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,086
Üyeler
196,888
Son üye
mustafa102o
Geri