Windows Home Etkinleştirme İçin Nereden Lisans Alınır?

win11 home ile pro arasında ne fark var birde oem nedir bunlar anlamadım
oem retail farkını araştırman lazım hatırlamıyorum. ama birisi anakarta falan kazınıyordu gibi bir olay vardı. home ile pro farkı ise pek fark yok ama oyun oynayanlara genelde pro öneriliyor

oem retail farkını araştırman lazım hatırlamıyorum. ama birisi anakarta falan kazınıyordu gibi bir olay vardı. home ile pro farkı ise pek fark yok ama oyun oynayanlara genelde pro öneriliyor
bence retail dijital olan değilmiydi yani eposta üzeri oluyordu

yani şimdi ben win 11 alsam pc değiştirsem yenisine tanımlayamıyormuyum varmı öyle bir şey
Windows 11 Pro Key ; MAK lisanstır, tek Pc içindir ve süresizdir, format sonrası kullanılamaz.

Windows 11 Pro Retail Key; Ürünler tek Pc içindir ve süresizdir. Retail lisanslar, aynı PC’de format sonrası kullanabilir ve güncelleştirmeleri yükleyebilirsiniz.

Windows 11 Pro Oem Key ; OEM Dijital Lisans Anahtarıdır. Bilgisayarınızda 1 kere girdikten sonra anakartınıza kaydedilir. Format atsanız dahi lisans anahtarı silinmez, bilgisayarınız otomatik olarak lisanslı olur. Ürünler tek Pc içindir ve süresizdir. Windows 11 Pro Oem lisans ürünü tek Pc içindir, Format sonrası dahil süresiz kullanabilirsiniz.

Windows 11 Pro Key ; MAK lisanstır, tek Pc içindir ve süresizdir, format sonrası kullanılamaz.

Windows 11 Pro Retail Key; Ürünler tek Pc içindir ve süresizdir. Retail lisanslar, aynı PC’de format sonrası kullanabilir ve güncelleştirmeleri yükleyebilirsiniz.

Windows 11 Pro Oem Key ; OEM Dijital Lisans Anahtarıdır. Bilgisayarınızda 1 kere girdikten sonra anakartınıza kaydedilir. Format atsanız dahi lisans anahtarı silinmez, bilgisayarınız otomatik olarak lisanslı olur. Ürünler tek Pc içindir ve süresizdir. Windows 11 Pro Oem lisans ürünü tek Pc içindir, Format sonrası dahil süresiz kullanabilirsiniz.
eywlh hocam teşekkürler ona göre alırım bende

Ben en son Win11 Pro’yu 10 TL’ye mi ne almıştım Trendyol’dan

Düzeltme: 7 TL’ymiş

Ekler

• IMG_0625.webp
    IMG_0625.webp
    15.7 KB · Hit: 4
Son düzenleme:
Hocam sitelerden alacaksan nereden aldiginin pek bi önemi yok diye biliyorum ben bulabildigim en ucuzu almıştım.
Açık kaynak windows aktiflestirme scriptleri de var para vermek istemiyorsan .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Powershell uygulamasına bir kod giriyorsun açıyor diye biliyorum. Yapay zekaya linki atip sorsan anlatır
https://massgrave.dev/ Şu link olabilir mi?

Edit: irm https://get.activated.win | iex
Şu yani 😅

itemsatıs hesap.com gibi sitelerde 8 tl gibi fiyatlara bulmak mumkun bi lisansa 60 lira vermeye gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,963
Üyeler
196,863
Son üye
LegolasCastro
Geri