Çözüldü✓ Bayou F80 Uyumlu Monitör

Reaksiyon skoru
13
Aoc 25g4sxu ve Philips 24M1N3200VS iki tane monitöre sahibim. Masam küçük olduğu için ikisinden birini daha esnek bir pozisyonda kullanmak istiyorum. En uygun north bayou f80 gözüküyor ama uyumlu mu değil mi pek bilgi yok. Bilgisi olan aydınlatabilir mi?

hocam artık monitörlerin %99 u uyumlu bazı istisnalar dışında sizinkilerin ikiside uyar merak etmeyin o monitor kolunu kullanıyorum bu arada güzel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iki kolu olan modeli alın bu arada bütçeniz varsa

Aoc 25g4sxu ve Philips 24M1N3200VS iki tane monitöre sahibim. Masam küçük olduğu için ikisinden birini daha esnek bir pozisyonda kullanmak istiyorum. En uygun north bayou f80 gözüküyor ama uyumlu mu değil mi pek bilgi yok. Bilgisi olan aydınlatabilir mi?
hocam zaten nb f80 mükemmel bir şey oraddan yana sıkıntın olmasın bende h180 vardı rahatsız olduğum için gittim 2 tane f80 aldım indirimden baya kar ettim ve monitörlerinede oluyor vesa destekliyor vesa desteğine nasıl bakıcamda dersen monitör modelini gir akakçeye bak en aşşağıya in orada yazıyor zaten bence ikisine de al f80 kurulumu montajı falan çok rahat 10 dk da yaparsın istediğin gibi eğer öyle 300-500 tl nin lafını yapmıyorsan direkt 2 tane bazen indirimle baya ucuza geliyor 300-500 tl gibi oralarada bakabilirsin 2-3 haftada bir forumda paylaşıyorlar

aoc 25g4sxu var bende de, f80le birlikte kullanıyorum şu anda :cool: bağlamadan önce arkasındaki aparatı çıkartıp monteleme yapabirsin.

Abiler herkese çok teşekkür ediyorum 🙏 bu bilgiye Forum ve sizin sayenizde ulaşmak da çok güzel. Sağolun var olun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,949
Üyeler
196,861
Son üye
Sidar591
Geri