Dizileri Alt Yazılı Bir Şekilde Nasıl İndirebiliriz ?

hbo var hepsiburada premium ile geliyor netflix ve disneyi de item satıştan hesapla çözebiliyorsun onlardan sıkıntı olmuyor ulaşmasını bilene :D sadece bedavaya var mı acaba diye merak etmiştik.
hbo süreli mi acaba yoksa prime video gibi sınırsız mı. ben para vermem bunlara ya dizilla ve dizipal baba sağolsun bir tek geçen selçuk baba yakalandı maç sıkıntısı var onun içinde yakında yeni bir selçuk çıkar elbet

Yabancı harr hurr sitelerinden orijinalini indir sonra open subtitlesdan falan altyazısını indir sonra vlcde oynat bu ikisini ama daha koaly bir yol vardır, eğer bit rate ve kalitesi güzel bir site bulursan idm veya jdownloader ile video yakalama özelliği ile videoyu çekebilirsin playerdan

Veya ingilizce altyazı istiyorsan gene o harr hurr sitelerinden bulabilirsin

veya direkt torrent kullanabilirsin ama güvenli torrent siteleri en azından türkçe içerikler için bilmiyorum ben
ya stremio diye bir şey vardı oradan olur mu acaba ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hbo süreli mi acaba yoksa prime video gibi sınırsız mı. ben para vermem bunlara ya dizilla ve dizipal baba sağolsun bir tek geçen selçuk baba yakalandı maç sıkıntısı var onun içinde yakında yeni bir selçuk çıkar elbet
süreli derken hepsi 1 aylık işte

@DogancanYr Hocam sizin bir bilginiz var mıdır ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

diziyi düz indirip üstüne alt yazı ekleme işi yapılıyormuş galiba ama nasıl olduğunu bilmiyorum.
Netflix gibi sitelerden basitçe indireibliyorsun.
Aynı mantık altyazılar korunaksız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,197
Üyeler
196,914
Son üye
Poyrazz09
Geri