İncehesaptan 3 hafta önce hazır kasa pc aldım sürekli ssd algılamamaktan herhalde donuyor, mavi ekran veriyor ve sonra da bios ekranına atıyor. Bios da ssd gözükmüyor "Empty" yazıyor. Ben de ssd sökeyim dedim. Ekran kartını çıkarmaya çalıştım çentiği indirdim ama çıkmadı sonra çentiği kaldırdım galiba, ekran kartını çıkartmadan. Ekran kartı vidaları kasaya tam oturdu fakat ekran kartı yamuk duruyor. Bir taraf yüksekte. Ve çıkartmaya çalışırken falan Çat çat çat diye sesler geliyordu. Ardından aralardan ssd soğutucuyu söktüm ama ssd yi sökemedim, soğutucuyu geri taktım. Ram in çentiğini çektim/ açtım ram çıkarmaya çalıştım oynamadı bile. Sonra geri kapattım herşeyi monte ettim ve pc ye bağladım.
Pc yi açtım kasanın fanları normal dönüyor ama görüntü monitöre gelmiyor. Kule tipi işlemci soğutucusunun nedense rgb si yanmıyor ama dönüyor. Anakart da sarı/turuncu arası bir renk LED yanıyor ne yapmam lazım acaba ekran kartına veya anakart a zarar mı geldi lütfen acil yardım.
Pc yi açtım kasanın fanları normal dönüyor ama görüntü monitöre gelmiyor. Kule tipi işlemci soğutucusunun nedense rgb si yanmıyor ama dönüyor. Anakart da sarı/turuncu arası bir renk LED yanıyor ne yapmam lazım acaba ekran kartına veya anakart a zarar mı geldi lütfen acil yardım.