Frame Gen’İ Hangi Oyunlarda Açıyorsunuz?

Kapatıp deniyorum açıp deniyorum yok ya görüntü aynı geliyor bana. Psikolojik mi acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yüksek fpsnin tadını alınca kas gücü yetiyorsa bile kullanıyoruz. mfg yi açınca şöyle oluyoz ya

Alıntıyı görüntüle
Ghost of Tsushima oynuyom 2k ekranım var 4070 var 80-100 arası veriyo frame gensiz açınca baya artıyo görüntü kalitesinde öyle ekstra bi bozulmada hissettmedim açıkcası hissetsemde yaşattığı güç zehirlenmesi bana keyif veriyor :kekw:

Frame Gen’e ön yargılıydım fakat geçen hafta Pragmata oynarken açayım dedim. Normalde frame gen açtıktan sonra gecikme grafiğine bakardım kaç ms fazla gecikme yapıyor diye. Bu kez bakmadım ve hiç fazladan gecikme yapmamış gibi geldi.

Artık hikayeli oyunlarda kesinlikle denemeyi düşünüyorum. Fps oyunlarında bariz hissediliyor bence hala gecikme.
PC Latencye bakın. Frametime gecikmesine değil.

oney nasıl aciyoruz
4000 serisi ekran kartın varsa frame gen özelliği var. 5000 de ise multi frame gen hali var daha iyisi yani 4 bin serisinde 2x açabiliyorken 5 binde 3x ve 4x de açabiliyorsun. 4 bin serisi ve üstü varsa kullanabilirsin

Her oyunda açıyorum, hiçbir oyunda gecikme veya görüntü bozulması olmuyor. Tabi bu dediklerim dlss fg için geçerli, fsr rezalet

Fps 90 ın altına düşerse açıyorum dlss mfg falan yoksa saf kas gücünden devam. 1 yıl öncesine kadar anca 2010 ve öncesi oyunları oynatan bi pcm olduğu için şu an 1440p de yüksek fps oyun oynamak benim için nimet :)

Hikayeli oyunlarda iyi gidiyor ama bf6 forza 6 gibi online oyunlarda gecikme yapar diye açmıyordum ancak hiç hissettirmiyor gecikmeyi. Siz hangi oyunlarda açıyorsunuz?
Ben her türlü yazılım buff a karşıyım
Çok eski kafayım maalesef :(

Assetto corsa rally de dün denedim afmf yi bana fark gelmedi fps 90/100 den 190/200 e çıkarıyor. Monitörüm 34” 2k 180hz

Valla 9070xt var hiç gerek duymadım fps sabitleyip oynuyorum zaten ne yapicam Resident Evil 9 da 300 fps alıp ucucam mi 😂 zaten online oyunda gecikme sebebi bana sorarsanız üst seviye kartlar icin gereksiz ama 60-70 fps alanlar için olabilir akicilik artar

ani refleks gerektiren oyun değilse ve input lag'ı arttırmıyorsa açarım

Native 60 fps altına inmiyorsa o an fps kesinlikle açmıyorum.

Geri