amazon e ticaret diye geçiyor e-ticaret indirimlerine bakmalısınBu kampanya amazonda geçerli midir? 9 taksit var diye ekran kartını oradan almayı düşünüyordum
amazon e ticaret diye geçiyor e-ticaret indirimlerine bakmalısınBu kampanya amazonda geçerli midir? 9 taksit var diye ekran kartını oradan almayı düşünüyordum
4080 1-Click SG sanırım? aynısı bende de var muazzam kart buz gibi çalışıyor.Alıntıyı görüntüle
kasam bu, bakayım videoya dinleyeyim
2 ay önce anakartlarda piyasanın %20 falan altına düşürmüşlerdi, yine gelebilirVatanın bu indirimlerinde güzel am5 anakart düşüyor mu
Hangi anakartlar hocam? X870 olan anakartlar mı yoksa B850 mi?2 ay önce anakartlarda piyasanın %20 falan altına düşürmüşlerdi, yine gelebilir
HepsiHangi anakartlar hocam? X870 olan anakartlar mı yoksa B850 mi?
Amazon elektronik olarak geçmiyorBu kampanya amazonda geçerli midir? 9 taksit var diye ekran kartını oradan almayı düşünüyordum
ödeme yapmadan önce bu kampanyaya katılmanız gerekiyor ardından ödeme yaptıktan sonra hemen geliyor puan![]()
Elektronik ve Beyaz Eşya Alışverişlerinize 3.000 TL Bankkart Lira | Beyaz Eşya ve Ev Aletleri | Kampanyalar | Bankkart
Elektronik ve Beyaz Eşya Alışverişlerinize 3.000 TL Bankkart Lirawww.bankkart.com.tr
Alıntıyı görüntüleKARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN SENİN SAYENDE 3000 TL PUAN GELDİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÜRÜNÜDE ALDIM
bende inno 5070 vardı senin için 5080i ben aldımBeyler, ben 5080 alamadım içimde kaldı. Siz benim yerime almaya çalışın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5080'in fiyatı güzel bence.
Hayırlı uğurlu olsun hocam, güzel günlerde kullanın.bende inno 5070 vardı senin için 5080i ben aldım