⭐ Amazon'dan Taksit ile Alınabilen Telefonlar ⭐

Herkese iyi geceler.
Burayı hortlatmış gibi olacağım kusura bakmayın.
Bende yeni bir telefon arayışındayım ve amazondaki taksitli telefonlara bakmaya çalışırken amazondaki taksitli telefonların listesini alabileceğim bir javascript > html çalışması yaptım. Kötü bir aksilik olmazsa hergün sabahları html dosyasını güncelleyeceğim.
Listeye buradan bakabilirsiniz.
Kalın sağlıcakla.

Herkese iyi geceler.
Bende yeni bir telefon arayışındayım ve amazondaki taksitli telefonlara bakmaya çalışırken amazondaki taksitli telefonların listesini alabileceğim bir javascript > html çalışması yaptım. Kötü bir aksilik olmazsa hergün sabahları html dosyasını güncelleyeceğim.
Kalın sağlıcakla.
Üstad öncelikle eline sağlık çok yararlı bir paylaşım olmuş, bir sorum olacaktı bu liste amazon taksitli telefon eklerse kendi kendine güncellenecek mi yoksa manuel olarak eklemeniz mi gerekiyor kontrol edip

Teşekkür ederim. Hayır, taksitli telefon eklerse kendini güncelleme yok. zaten şu an böyle bir ortamda yok amazonda. Belli bir aralıklarla kategoriyi kontrol etmekte fayda var. Amazonda bu veri değişimi ne kadar hızlı oluyor bilmiyorum. Belki günde bir iki değişilkilk oluyordur bir kaç gün gözlemlediğim kadarıyla. o yüzden her sabah uygulamayı çalıştırıp (yaklaşık 15 * 20 dakika sürüyor telefonlara bakması) oluşan listeyi güncelleyeceğim. Amazonda ortalama 150 - 180 arası bir telefon buluyor. Filtrelemelerden sonra taksitli telefonları bulup listeyi günceliyor. Bunun için herhangi bir domain yada host almak istemedim. aksi bir durum olmazsa her sabah güncelleyeceğm. İleriliki zamanlarda 2,4 veya altı aatlik periyotlarda otomatikleştirebilirim. Ama hergün çok hızlı bir veri değişimi olacağını zannetmiyorum. Günlük yeterlidir belki.

Herkese iyi geceler.
Kalın sağlıcakla.
Ben de taksitli telefon arayışındaydım.Eline sağlık hocam harika olmuş.

Vodafonenun FLEX kısmında da taksitli telefon satıyorlar , 5G cihaz kampanyasıyla yüzde 15 indirim veriyor taksitsiz nakit fiyatıyla aynı fiyata geliyor taksitle istediğiniz telefonu alabiliyorsunuz. Extra olarak da kart çevirme oyunu var çevirerek yüzde50 ye varan indirim çıkabiliyor. Taksitle telefon almayı düşünen vodafonelu varsa bence bakmalı. Ben de 12 taksitle ayda 530 liraya mipo m28 telefon almıştım , nakit fiyatıyla aynı fiyata ve 12 taksite gelmiş oldu.

Herkese iyi geceler.
Kalın sağlıcakla.
elinize sağlık. benim şuan ihtiyacım yok ancak listeyi düşükten yükseğe yapabilirseniz daha faydalı olabileceğini düşünüyorum.

Geri