RPchepfoxCS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 570
Faturası kesilmiş ancak kargoya yetişmedi sanırım yarına kaldı, banka bonusta vermiş 22 küsüre geldi. Rx6600xt satar buna geçerim iyi oldu
Yapsın artık da bi kart çekelim yav, geçen 18K ya 5060Ti 16GB verdi de mağazaya gidene kadar boşalttılar stoğuhelal olsun valla yiğidi öldür hakkını yeme ''durmadan reklam basıp olur olmadık influencerlarla sözde kampanya yapan sözde teknoloji mağazasıyız'' diyenlere taş çıkarır vatan. içimden bir ses bi turda nvidiadan kampanya yapacak yine diyor
Evet. 64'lüğüde 10.000 liraya verdi hem de beyaz. Bugün hala sarı sitede 48'liği 28.000'e, 64'lüğü 35.000 liraya satmaya çalışanları görebilirsinizvay be harbi 48 rami 7 yemi verdi vatan. şaşırtıcı ya şu rami alabilsek sistemi tamamladık sayılır felaket pahalandı he
vaybe şaka gibi 35e 64 verse taksitle direk alıcam siyah mavi hiç önemli değil. Paraf 6 taksit olsa yeter nakit yokEvet. 64'lüğüde 10.000 liraya verdi hem de beyaz. Bugün hala sarı sitede 48'liği 28.000'e, 64'lüğü 35.000 liraya satmaya çalışanları görebilirsiniz
Geçmeye değeceğini düşünmüyorum ben de aktif olarak kullanıyorum.6900xt den geçilir mi sizce
2.el 6900xt be kadar eder
Bu firma, kim ne der bilimiyorum ama iyi anılarım olan bi firma değil çok aşırı güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Çalıştığım firmaya 3 laptop alacaktım ve resmen rezil ettiler müşteri hizmetleri de berbat.Kartta acelem yok ama iyi bi ddr5 ram denk getiremedim. En son dey elektronik lexarları iptal etmişti.
İtopya sanıyorum dey elektronikGeçmeye değeceğini düşünmüyorum ben de aktif olarak kullanıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu firma, kim ne der bilimiyorum ama iyi anılarım olan bi firma değil çok aşırı güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Çalıştığım firmaya 3 laptop alacaktım ve resmen rezil ettiler müşteri hizmetleri de berbat.
Amaç yenilemekse değerdi de performans açısından aşırı bir şey kazandırmaz. Bende de 6900 xt var, görsem alırdım ama değiştirmek için değil yeni PC toplamak için olurdu6900xt den geçilir mi sizce
2.el 6900xt be kadar eder
10 gb 6700 1xHocam bu kart rx6700 10gb dan ne kadar iyi
Senin yorumunu merak ettim
Kesinlikle.Kaçırdığıma bu kadar üzüldüğüm tek kampanya 9070 xt nitro+ 27 bin TL olandı. Ucuz rame bile o kadar üzülmemişimdir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Amaç yenilemekse değerdi de performans açısından aşırı bir şey kazandırmaz. Bende de 6900 xt var, görsem alırdım ama değiştirmek için değil yeni PC toplamak için olurdu