❌İndirim Bitti! RX 9070 Pulse - 23k (Vatan)

Faturası kesilmiş ancak kargoya yetişmedi sanırım yarına kaldı, banka bonusta vermiş 22 küsüre geldi. Rx6600xt satar buna geçerim iyi oldu

helal olsun valla yiğidi öldür hakkını yeme ''durmadan reklam basıp olur olmadık influencerlarla sözde kampanya yapan sözde teknoloji mağazasıyız'' diyenlere taş çıkarır vatan. içimden bir ses bi turda nvidiadan kampanya yapacak yine diyor
Yapsın artık da bi kart çekelim yav, geçen 18K ya 5060Ti 16GB verdi de mağazaya gidene kadar boşalttılar stoğu 😀

Aslında 5050 ve 5060 da verdi çok ucuza ama 8GB VRAM 4K monitöre yetmez diye onları da alabilecekken almamıştım. AMD alamıyoruz bazı sebeplerden.

Şöyle havadan yüz bin gelse, şöyle indirimli kart tuttursan, diğer parçaları ikinci elden çözsen, güzel geniş bi tv alsan, bi de soundbar alacaksın, oturma odasına bağla, al kolu gömül koltuğa, aç gta6'yı babuş akar ya.

vay be harbi 48 rami 7 yemi verdi vatan. şaşırtıcı ya şu rami alabilsek sistemi tamamladık sayılır felaket pahalandı he
Evet. 64'lüğüde 10.000 liraya verdi hem de beyaz. Bugün hala sarı sitede 48'liği 28.000'e, 64'lüğü 35.000 liraya satmaya çalışanları görebilirsiniz

4060ti eagle oc 8gb var da bende bu ekran kartı iyi mi kaçlık bir fps artışı olurdu

6900xt den geçilir mi sizce
2.el 6900xt be kadar eder
Geçmeye değeceğini düşünmüyorum ben de aktif olarak kullanıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kartta acelem yok ama iyi bi ddr5 ram denk getiremedim. En son dey elektronik lexarları iptal etmişti.
Bu firma, kim ne der bilimiyorum ama iyi anılarım olan bi firma değil çok aşırı güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Çalıştığım firmaya 3 laptop alacaktım ve resmen rezil ettiler müşteri hizmetleri de berbat.

Son düzenleme:
Geçmeye değeceğini düşünmüyorum ben de aktif olarak kullanıyorum.

Bu firma, kim ne der bilimiyorum ama iyi anılarım olan bi firma değil çok aşırı güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Çalıştığım firmaya 3 laptop alacaktım ve resmen rezil ettiler müşteri hizmetleri de berbat.
İtopya sanıyorum dey elektronik

Kaçırdığıma bu kadar üzüldüğüm tek kampanya 9070 xt nitro+ 27 bin TL olandı. Ucuz rame bile o kadar üzülmemişimdir

6900xt den geçilir mi sizce
2.el 6900xt be kadar eder
Amaç yenilemekse değerdi de performans açısından aşırı bir şey kazandırmaz. Bende de 6900 xt var, görsem alırdım ama değiştirmek için değil yeni PC toplamak için olurdu

Kaçırdığıma bu kadar üzüldüğüm tek kampanya 9070 xt nitro+ 27 bin TL olandı. Ucuz rame bile o kadar üzülmemişimdir

Amaç yenilemekse değerdi de performans açısından aşırı bir şey kazandırmaz. Bende de 6900 xt var, görsem alırdım ama değiştirmek için değil yeni PC toplamak için olurdu
Kesinlikle.

Keşke 27 nitro bende alabilseydim Pulse aldık kısmet.
5080 satıp 60 seri beklicem 3 gündür kargo dolandırıcilari mesaj atıyor 😂 gelip ben bırakim diyorum yok tanıdığın varsa ona kargolar diyor.
Altın aldım ilerde değer kazanır iyi bir ekran kartı alırım diye oda çakıldı bedevilik master yine 🥺

Vay arkadaş benim Pulse Diyarbakır dan gelecekmiş. Kart Türkiye turu yapacak resmen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,695
Üyeler
197,532
Son üye
csfkk
Geri