Rx570 Galiba Bozuldu

bozulan kısım şu 2 gün once 1440 mhz de 1075 voltta taş gibi oynayabiliyordum ancak 2 gün geçti ve şuan 1420 de 1100 voltta zar zor furmarkta ekranda bozulma olmuyor .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

grafikller yükselince işlemci kullanımı artıyor eyvallahda aynı zamanda kendini yüzde 100 de kullananan ve sınırda olan rx570 üm daha ileri gidebilirmi bilemiyorum.Ama eğer grafikler arttıkça oyun fiziğinin artmasıyla işlemci kullanımını arttırmak istediğini dile getirmek istiyorsan evet o da güzel fikir ve teşekkür ederim
silikonuna zarar vermişsin 3-4 fps için buakdar zorlamaya gerek yok neyse o şekilde kullan teknik bilgi yoksa yapmaya değmez.

silikonuna zarar vermişsin 3-4 fps için buakdar zorlamaya gerek yok neyse o şekilde kullan teknik bilgi yoksa yapmaya değmez.
hacı öyle deme yaptığım zaman stabil ve iyi değerlerdi ve 23 dakika kadar aralıksız furmarka bıraktım gayet iyi çalıştı , ekranda da herhangibir bozulma olmadı

Güzel son oyunları akıcı şekilde oynuyorsun.
Hemen satayım :) update etmeyi düşünüyorum zaten.
hacı fiyatı uygun ise alabilrim

hacı öyle deme yaptığım zaman stabil ve iyi değerlerdi ve 23 dakika kadar aralıksız furmarka bıraktım gayet iyi çalıştı , ekranda da herhangibir bozulma olmadı

7k nakit.

ekran 23 dakika boyunca kapanmadı bozulmadı diye stabil demek yanlış olur. test edilirken diğer voltaj frekans değerlerini kontrol etmeniz gerek voltaj kısıyormu frekans kısıyorumu vb. birde furmark testi ile stabilite testi yapılmaz. bir benchmark programı kurup ayarlamalarınızı ona göre yapmanız gerek. heaven benchmark önerebilirm.

Geri