pato
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
Çok uzun süredir drone almayı düşünüyorum ama yasaklar cezalar beni korkutuyordu. Ama fikrim değişti en son Fethiyeye gittiğimde herkes çantasını çıkartıp drone ile harika görüntüler aldı.Benim anladığım çok kalabalık yerlerde resmi yerlerde uçurmadığın sürece fazlada bir sıkıntı olmuyor. Tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim.Bazıları diyor izin almak çok kolay bazıları zor diyor. Bazıları uçuracağınız yere yakın karakoldan izin alın diyor. Aslında burda kesin bilgiyi istemiyorum. Ben şöyle şöyle yapıyorum sıkıntı olmuyor gibisinden tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum.
2. sorum model
ilk başta neo 2 düşünüyordum çok kompakt bir drone istediğin zaman çıkar çek kumanda bile kullanmana gerek yok bazı zamanlarda.Sonra lito x1 alayım log video çekerim daha iyi görüntü kalitesine sahip olurum dedim.Şimdi de avata 360 düşünüyorum.Aşırı beğendim.
Kısaca bu modellerden hangisini önerirsiniz ve izinler cezalar bilgi verirseniz çok sevinirim.
2. sorum model
ilk başta neo 2 düşünüyordum çok kompakt bir drone istediğin zaman çıkar çek kumanda bile kullanmana gerek yok bazı zamanlarda.Sonra lito x1 alayım log video çekerim daha iyi görüntü kalitesine sahip olurum dedim.Şimdi de avata 360 düşünüyorum.Aşırı beğendim.
Kısaca bu modellerden hangisini önerirsiniz ve izinler cezalar bilgi verirseniz çok sevinirim.