500 TL'ye bu kadarkitaplık mdfden olur hacılar
50-60 tane kitabım var hocam onları dizmek için uygun mu? yani uzun vadede dediğiniz gibi esneyip bükülüyor mu? alacaktım ama olumsuz yorumlar aklımı çeldi.aynısı var bende çok dayanıklı kaliteli diye beklemeyin bacaklar çapraz duruyo tahtaları zamanla bükülüyo vida atıldığı yerden tahtalar kırılıyo
%100 esner bende kalınlığı 5cm falan olan raf var o bile tyt kitaplarına dayanamadı yamuldu ters çevirdim bu sefer diğer taraftan ezsinde düzelsin diye50-60 tane kitabım var hocam onları dizmek için uygun mu? yani uzun vadede dediğiniz gibi esneyip bükülüyor mu? alacaktım ama olumsuz yorumlar aklımı çeldi.
siz kitap mı okuyorsunuz aklıma Tolunayın videosu geldiTelegram gruplarında gördüm
Özke Dekor 5 Raflı Metal Kitaplık Ceviz Renk Modern Tasarım 150 cm Yükseklik 50 cm Genişlik
Alternatif var mı hocam peki önerebileceğiniz? Böyle 600-800 civarında bir şey lazım. Yani çok gerekli değil şuan ama olsa iyi olurdu.%100 esner bende kalınlığı 5cm falan olan raf var o bile tyt kitaplarına dayanamadı yamuldu ters çevirdim bu sefer diğer taraftan ezsinde düzelsin diye![]()