🔥İndirim 5 Raflı Kitaplık 656₺!

Çiçekler kalabalık yapıyordu iyi oldu. Teşekkürler paylaşım için. 🥰

kitaplık mdfden olur hacılar

aynısı var bende çok dayanıklı kaliteli diye beklemeyin bacaklar çapraz duruyo tahtaları zamanla bükülüyo vida atıldığı yerden tahtalar kırılıyo
50-60 tane kitabım var hocam onları dizmek için uygun mu? yani uzun vadede dediğiniz gibi esneyip bükülüyor mu? alacaktım ama olumsuz yorumlar aklımı çeldi.

50-60 tane kitabım var hocam onları dizmek için uygun mu? yani uzun vadede dediğiniz gibi esneyip bükülüyor mu? alacaktım ama olumsuz yorumlar aklımı çeldi.
%100 esner bende kalınlığı 5cm falan olan raf var o bile tyt kitaplarına dayanamadı yamuldu ters çevirdim bu sefer diğer taraftan ezsinde düzelsin diye :)

Balkona falan atmak için ideal ürün. Üstüne çok değerli kırılmayacak şeyler emanet edildiği sürece defolarını onarıp kullanılabilir. Ama odada salonda kullanmam şahsen. Çok ağır objeler için.

%100 esner bende kalınlığı 5cm falan olan raf var o bile tyt kitaplarına dayanamadı yamuldu ters çevirdim bu sefer diğer taraftan ezsinde düzelsin diye :)
Alternatif var mı hocam peki önerebileceğiniz? Böyle 600-800 civarında bir şey lazım. Yani çok gerekli değil şuan ama olsa iyi olurdu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,854
Üyeler
197,994
Son üye
Ze0d
Geri