🔥İndirim 5 Raflı Kitaplık 656₺!

Çiçekler kalabalık yapıyordu iyi oldu. Teşekkürler paylaşım için. 🥰

kitaplık mdfden olur hacılar

aynısı var bende çok dayanıklı kaliteli diye beklemeyin bacaklar çapraz duruyo tahtaları zamanla bükülüyo vida atıldığı yerden tahtalar kırılıyo
50-60 tane kitabım var hocam onları dizmek için uygun mu? yani uzun vadede dediğiniz gibi esneyip bükülüyor mu? alacaktım ama olumsuz yorumlar aklımı çeldi.

50-60 tane kitabım var hocam onları dizmek için uygun mu? yani uzun vadede dediğiniz gibi esneyip bükülüyor mu? alacaktım ama olumsuz yorumlar aklımı çeldi.
%100 esner bende kalınlığı 5cm falan olan raf var o bile tyt kitaplarına dayanamadı yamuldu ters çevirdim bu sefer diğer taraftan ezsinde düzelsin diye :)

Balkona falan atmak için ideal ürün. Üstüne çok değerli kırılmayacak şeyler emanet edildiği sürece defolarını onarıp kullanılabilir. Ama odada salonda kullanmam şahsen. Çok ağır objeler için.

%100 esner bende kalınlığı 5cm falan olan raf var o bile tyt kitaplarına dayanamadı yamuldu ters çevirdim bu sefer diğer taraftan ezsinde düzelsin diye :)
Alternatif var mı hocam peki önerebileceğiniz? Böyle 600-800 civarında bir şey lazım. Yani çok gerekli değil şuan ama olsa iyi olurdu.

Geri