Yardım 1tb Wd Black Sn7100 6999 TL

Şu an alınabilir durumda.

Ekler

• 1000131343.webp
    1000131343.webp
    90.5 KB · Hit: 19
satıcıyı hepsiburada yapmanız lazım çünkü link başka bi satıcıya atıyor o yüzden gözükmemiş olabilir keşke sıcak fırsatlara açsaydınız
Aceleyle yaptım valla değiştire biliyor muyuz düzenleden

Ben aldım bu arada arkadaşlar iptal olur mu bilmiyorum 😅
Hocam öyle aman aman bir indirim yok. Normal fiyatı bu şekilde zaten. Direk ürün olarak bakma. Dramli Gen4 m2 7500 lira zaten. Ama hepsiburada satıcılı olması taksit imkanı falan güzel tabii ki.

yeni düştü bende

Hocam öyle aman aman bir indirim yok. Normal fiyatı bu şekilde zaten. Direk ürün olarak bakma. Dramli Gen4 m2 7500 lira zaten. Ama hepsiburada satıcılı olması taksit imkanı falan güzel tabii ki.
bu fiyata bu ssd bedava, 8.5k dan aşagı yok akakçede, bunun denk kalitelisi nand olarak samsungtur, 3 farklı wd blue m2 kullandım hiçbirinde 1-2 yıl sonra access time sapıtması olmadı, değerleri iyi, performansı iyi, bu kaliteyi bu fiyata bulamazsın, hele ki sağlığı düşen kioxialarla hiç karşılaştırma

bu fiyata bu ssd bedava, 8.5k dan aşagı yok akakçede, bunun denk kalitelisi nand olarak samsungtur, 3 farklı wd blue m2 kullandım hiçbirinde 1-2 yıl sonra access time sapıtması olmadı, değerleri iyi, performansı iyi, bu kaliteyi bu fiyata bulamazsın, hele ki sağlığı düşen kioxialarla hiç karşılaştırma
Kötü fiyat demedim hocam ama ben sana sorayım 8500 liraya Corsair MP600 Pro NH veya KC3000 mi alırsın WD SN7100 mü? Cevap çok bariz olduğundan fiyatında normal olduğunu anladığını varsayıyorum.

Acil ihtiyaç yoksa almanıza gerek yok daha iyi fırsatlar oluyor.

Benim 2. sisteme takmayı düşünüyorum o yüzden aldım daha uygun görmedim.

Geri