Net hatırlamıyorum hocam ama yüksek puanlı bir mağazaydı.satıcısı neydi
Evet akakçeye yansımamış sanırım. Düzenli olarak takip ediyorum ben bu monitörüAlıntıyı görüntüle
İşlememiş o zaman akakçede en düşük fiyat görünüyor şuan
Hypernits var bunda yazılım güncellemesi ile geldi272up de 36 seviyesine düşüyor ve HDR1000 bozuk değil onda. Fabrika ayarları da daha iyi, yani buna 34 fena değil ama bir iki daha düşmesi lazım bence
Şu an 27 inch 1080p kullanıyorum, yeni pc topladıktan sonra 4k oled almayı düşünüyorum. 32 inch daha mı iyi olur yoksa 27 de alıştığım boyutta kalsam daha mı iyi.GIGABYTE MO27U2 26,5" QD-OLED Gaming Monitor, 4K UHD (3840x2160), 240Hz, 0.03ms GTG, HDMI 2.1 & DP 1.4, DisplayHDR True Black 400, HDR 1000 nits, KVM & USB-C, Dahili Hoparlör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE MO27U2 26,5" QD-OLED Gaming Monitor, 4K UHD (3840x2160), 240Hz, 0.03ms GTG, HDMI 2.1 & DP 1.4, DisplayHDR True Black 400, HDR 1000 nits, KVM & USB-C, Dahili Hoparlör : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
27 ppi daha yüksek 32 beğenmeyebilirsinŞu an 27 inch 1080p kullanıyorum, yeni pc topladıktan sonra 4k oled almayı düşünüyorum. 32 inch daha mı iyi olur yoksa 27 de alıştığım boyutta kalsam daha mı iyi.
Ben de öyle düşünmüştüm; 32 için zaten odam ufak ekrana yakın kalmak zorundayım ve ağırlıklo olarak hikayeli oyun oynasam da arada fps shooter da oynuyorum ; en ideal boyut 27 inch sanırım , 27 ile 32 nin ortası 29.5 gibi bişi olaydı iyiydi27 ppi daha yüksek 32 beğenmeyebilirsin
27nin yeni kaplamalı hali yok şu an, bunların kaplaması yüzünden aydınlık ortamda siyahlar mora dönüyorBen de öyle düşünmüştüm; 32 için zaten odam ufak ekrana yakın kalmak zorundayım ve ağırlıklo olarak hikayeli oyun oynasam da arada fps shooter da oynuyorum ; en ideal boyut 27 inch sanırım , 27 ile 32 nin ortası 29.5 gibi bişi olaydı iyiydi![]()
Tandem panel vs. bişeyler diyorlar almışken de çok iyi olmasa da orta üst bişey almak istiyorum. Bu güncel oled lere göre nasıldır acabaGayet iyidir.
Gigabyte çözdü monitör işini. Hem yazılımları düzgün hem malzeme kaliteleri güzel.
İyi rakama almışsın. Bana da amazondan hediye kartı geldi onu değerlendirmeye çalışıyorumBen 17ye aldım bunu gaming gecesinde 23500e düştü
32 inç 4k yok mu hocamRam krizi yüzünden donanım fiyatları uçtu, satışlar düştü. Oled'ler ülkemizde dolar bazında en uygun seviyesine geldi. Daha düşer mi bilemem ama enflasyon ve kur yükselişine rağmen ucuzluyor.![]()
Bende var32 inç 4k yok mu hocam![]()
32 inç 4k yok mu hocam![]()
Bende var
Gigabyte Mo32u kullanıyorum çok keyifli bir model. Şimdi MO32U2 geldi, yanlış bilmiyorsam eski modele nazaran qd oled gen4 panel, yeni nesil koruma özellikleri ve 240hz gibi geliştirmelerle geliyor. Amazonda 39k'ya düşüyor ara ara, takip edin.