Iphone 17 İçin Ekran Koruyucu Tavsiyesi Arıyorum

Goxaria

80+
Reaksiyon skoru
48
Merhaba dostlar,

2 hafta önce iPhone 17 aldım. Ekran koruyucu sipariş verdim rastgele bir yerden bir geldi siyah çerçeve var kenarlarında.

Siyah çerçeve olması sorun değil de, siyah çerçeve ekrandan yiyor içeri taşıyor.

Bana mümkünse çerçevesiz mümkün değilse de siyah çerçevesi içeri taşmayan ekranı tam kaplayan bir ekran koruyucu önerir misiniz?

Şimdiden teşekkür ederim. Sevgiler.

spigen alabilirsin 16 pro max icin olani kullaniyorum o direkt cercevesiz ekran kuculmuyor.

Onu da araştırırken buldum ama stokları bitmiş hocam. Yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim.
valla kalitelileri bende bulamamıştım bunu aldım
1781872044435.webp

eski versiyonu merdivende sıva yaparken alet çantasına benim 13 pro yu düşürmüştüm kırılmaz cam kırılmıştı ama ekran da bir sorun yoktu halada bu markanınkini kullanırım , öyle çok bir siyah çerçeve gözle görülebilecek derecede yoktu

Benks in 0.3mm olanını kullandım çok kaliteli, şu an a kadar kullandığım arasında en iyi ürün denilebilir fiyatı bir tık pahalı 700₺ civarı ama verdiği his parmak izi tutmaması vs. çok iyi incelik olarak da güzel kılıflarla sorun çıkarmıyor kurulum kiti de dahil.(Çok değil ama yine de çok çok az çerçeveyi kalınlaştırıyor)

Daha ucuz ürün olarak daha önce Amazondan Uruchi nin ürünlerini kullandım ama onların da son çıkan versiyonları eskileri kadar iyi değil hizalama açısından sorunlu.

Benks

Benks'in de ekrandan yediğini söylüyorlar ama diğerlerine oranla en mantıklı seçenek gibi duruyor. Tamamen çerçevesiz bulamazsam son çare Benks alacağım. Teşekkürler.

amazondan en çok satılan vesevilen ürünleri alabilirsin ben öyle yapıyorum ama benks spigen vs alabilirsin onlarda ya çok pahalı yada stok olmuyor

Geri