❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

bu %70 80 gelir tebilon gerçekçi stok koyuyor ve hala duruyor
Bunun fiyatı aşar beni maalesef ama evet gelebilir.

Yine de marka corsair olduğu için eğer yapılan şey indirim değil hata ise bu da nasibini alır.

Ben 6 bin liraya cl32 16x2 ram almışım beyim. 2tb ssd ye 8 mi veririm bu saatten sonra? Tebilon'un işine geliyorsa. 2den yukarı çıkmam.
SSD güzel fiyat bu arada alınabilir aslında ayrıca gece saat 5 de 6K ya RAM almak değilde PPde Faust ve Elizayı görmek duygulandırdı

bu %70 80 gelir tebilon gerçekçi stok koyuyor ve hala duruyor
Abo 3500TL ye 1TB falan vermişler sanırım Ram konularından kaçırdık bunları bak. Gelmeyeceğini bilsem de şans diyip girerdim valla 1TB olana 😀

Ben de aldım bakalım gelecek mi 😅

SSD güzel fiyat bu arada alınabilir aslında ayrıca gece saat 5 de 6K ya RAM almak değilde PPde Faust ve Elizayı görmek duygulandırdı
Fiyat iyi yahu, espirisindeyim ben. Yaş 31 hocam benim, 12 13 iken jetix de anime olduğunu bilmeden Shaman king izlerdik. Faust hep en sevdiğim karakterdi.

Hayır basic bir kullanıcıyım da yazılan yorumların şımarıklık seviyesi biraz triggerledi beni okudum kabul ediyorum dedikleri kutucukların içerisinde yazan maddelerden bir haber şekilde şov yapan insanlara sinirlenip açtım hesabı :D
aslında dediğiniz doğru sözleşmede incehesap bunu kendi ekledi

Mesafeli Sözleşmeler Hakkında Yönetmeliğin 9.maddesinin son fıkrası gereğince satıcı incehesap.com, sipariş konusu mal veya hizmetin yerine getirilmesinin imkansızlaştığı ileri sürerek (tedarikçi Firmadan ürünün hiçbir şekilde tedarik edilememesi durumu) ,sözleşme konusu yükümlülüklerini yerine getiremiyorsa ,bu durumu sözleşmeden doğan ifa yükümlülüğünün süresi dolmadan tüketiciye bildirmeyi taahhüd eder. Bu durumda , SATICI sözleşmeyi derhal fesih etme hakkına haiz olup, Müşterinin sipariş verdiği ürünün bedelini ve varsa borç altına sokan tüm belgeleri geri iade edeceğini taahhüd eder.

Ancak ürünleri iptal edip 1 hafta sonra satışa koyarsa bu durumda yükümlülükleri yerine getirmemiş olur .

Geri