🔥İndirim RX 9070 XT 33.665,00tl + 9,6 Taksit Güncelleme!

hocam bu challenger düşük seviyesimi oluyor orta mı Taichi bakıyordum ama nasip olmadı bu hem biraz daha ucuz hem 9 taksit
Evet, giriş seviyesi. Sıralama şöyle Taichi, Steel Legend, Challenger. İyi bir fırsat gibi gözüküyor ama ben satıcıya güvenemiyorum, amazon satıcılı olsa kesin alırdım. 1K fazla verip amazon satıcılı Sapphire Pulse modeli de alınabilir bence. Bende takipteyim indirimlerin ilk günü fiyatlar çok değişiyor

hocam bu challenger düşük seviyesimi oluyor orta mı Taichi bakıyordum ama nasip olmadı bu hem biraz daha ucuz hem 9 taksit
Giriş seviye Challenger - Pulse - Reaper - Swift
Orta seviye Steel Legend - Pure - Hellhound - Quicksilver
Üst seviye Taichi - Nitro+ - Red devil - Mercury

Asrock - Saphire - Powercolor - Xfx markalarının birbirine rakip sınıflandırması

Asrock challenger Rx 9070xt orta segment diye biliyorum taksit avantajı var ve 9070xtler arasında tr de en ucuz bu anlık olarak
Giriş seviyesi asrockun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Giriş seviye Challenger - Pulse - Reaper - Swift
Orta seviye Steel Legend - Pure - Hellhound - Quicksilver
Üst seviye Taichi - Nitro+ - Red devil - Mercury

Asrock - Saphire - Powercolor - Xfx markalarının birbirine rakip sınıflandırması
Challenger pulse den daha mı iyi

Pulse ptm kullanıyordu galiba üst seviye

Giriş seviyesi asrockun

Challenger pulse den daha mı iyi

Pulse ptm kullanıyordu galiba üst seviye
İkiside giriş seviye hangisi iyi kötü yorum yapmam için ikisini de kullanmış olmam lazım, sadece üst seviyede nitro nun diğer 3 modelin toplamından daha fazla sattığını duymuştum okadar

Evet, giriş seviyesi. Sıralama şöyle Taichi, Steel Legend, Challenger. İyi bir fırsat gibi gözüküyor ama ben satıcıya güvenemiyorum, amazon satıcılı olsa kesin alırdım. 1K fazla verip amazon satıcılı Sapphire Pulse modeli de alınabilir bence. Bende takipteyim indirimlerin ilk günü fiyatlar çok değişiyor
500 TL daha düştü fark, hadi be amazon yap güzel bi indirim daha yapıştıralım hemen

Pulse modeline bakıyorum. Challenger’ın satıcısına güvenmiyorum, geçmişi biraz sıkıntılı. 1 saat önce pulse modeliyle fark 1K’ydı şimdi 500 TL’ye düşmüş.
he anladım. Taichi bu arada vatanda 40.200 oluyor akşam bilginiz olsun bilmiyorum aradaki farkı verirmisiniz

hocam o muhabbete girersek çok karışır ki maks %10 vergi çıkıyor hiç vergi olmayan eyalet de var

ortalama %5 vergi desen 34 yapıyor zaten
1782139600353.webp

hiçbir şey bilmiyor hem de hiçbir şeyi

Geri