Herkese merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce instagrama özel olarak paylaşılan sistemlerden 5070li olan sistemi satın almıştım. Bu sistem için bir adet 4k oled monitör almak istiyorum. Öneri yaparsanız çok mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden.
Amaç oyunsa 5070 yetersiz kalır 4K da onu diyim, 2K daha mantıklı.Herkese merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce instagrama özel olarak paylaşılan sistemlerden 5070li olan sistemi satın almıştım. Bu sistem için bir adet 4k oled monitör almak istiyorum. Öneri yaparsanız çok mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden.
Ne oynuyorsunDLSS teknolojisiyle oyunlarda fps arttırma şansım olmaz mı ve vram sıkıntısını çözmez mi? Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum ve 4k ekranı aslında video izlemek için de istiyorum.
dual mode 4k bakabilirsin o durumda. yoksa 5070 2kda bile bazen zorlanıyorDLSS teknolojisiyle oyunlarda fps arttırma şansım olmaz mı ve vram sıkıntısını çözmez mi? Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum ve 4k ekranı aslında video izlemek için de istiyorum.
9070xt için?Amaç oyunsa 5070 yetersiz kalır 4K da onu diyim, 2K daha mantıklı.
4K kullanılabilir ama yine de 2K daha ideal.9070xt için?
2k ile 4klar neredeyse aymo fiyat4K kullanılabilir ama yine de 2K daha ideal.
5070 için 2k al, 4k için vram çok sınırda yakın zamanda ayar kısmaya başlarsınHerkese merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce instagrama özel olarak paylaşılan sistemlerden 5070li olan sistemi satın almıştım. Bu sistem için bir adet 4k oled monitör almak istiyorum. Öneri yaparsanız çok mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden.
Yok ya baya fiyat farkı vardı en son. 4K alıp yettiği yerde 4K yetmediği yerde 1080P olarak da dual mode kullanabilirsin ben öyle yapıyorum mesela o da bir seçenek tabi.2k ile 4klar neredeyse aymo fiyat