🔥İndirim Steelseries Aerox 3 Wireless Ghost 2.299 TL

Rival 3 wireless mouse satın aldım sadece 1 ay kullandım sonra attım bir kenara. Bu kadar berbat bir kablosuz oyuncu mouse olamaz gecikme var bir Logitech klavye mouse ve kulaklıktan şaşmam steelseries almayın aldırmayın . paranız çöp olmasın. Rival 3 wireless berbat ötesi bir kablosuz mouse tu

Steelseries ürünleri kullanıyorum. Mouse, klavye, mousepad. Çeşitli modellerini kullandım ama bir kez bile arızaya ya da kronik problemine rastlamadım. Cihaz güncellemelerini de devamlı veriyorlar.
Olay arıza kronik olması değil olay teknolojik olarak çok geri kalması. ATK firmasının ürünleri Steelseries'ten fersah fersah önde mesela. Yıllardır oyuncu marketinde olan bir markasın ve şu an profesyonel espor oyuncularının ancak %1'inde falan Steelseries ekipmanlar kalmıştır. Kendilerini bir gram geliştiremediler. Steelseries için dünya durmuş ve hala 2020 başlarında gibiler :D

Rival 3 ün delikli hali kaliteli bir üründe değil üstüne 1000hz diye biliyorum

Steelseries ve Mouse... aman aman uzak durun firmadan. Hem delikli hem 70 gram bunun ar-ge mühendislerini yapımı emeği geçcenleri öpeyim.
ellerin terlerse içine girer diye mi yoksa daha dehşetül vahşet bir nedeni mi var?

daha gecen ay 4kya aldım ya kampanyaya bak inanılmaz bu arada mouse konusunda steelseries harici kullanılmaz glorious falan her şeyi denedım tobe ettirdiler

Geri