Kısa Sürede 10 Parmak Yazılır mı

5argent1

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar selam katipliğe hazırlanıyorum sınava 35 gün civarı var şuan da 5-6 parmak falan yazıyorum adli metinlerde 3 dk da 90 barajını zor görüyorum hem de bir ekrana bir klavyeye bakarak acaba 35 gün boyunca klavyeye bakmadan 10 parmak çalışsam daha mı iyi olur 35 gün gibi sürede yapabilir miyim parmaklarım uzun ve büyük

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar selam katipliğe hazırlanıyorum sınava 35 gün civarı var şuan da 5-6 parmak falan yazıyorum adli metinlerde 3 dk da 90 barajını zor görüyorum hem de bir ekrana bir klavyeye bakarak acaba 35 gün boyunca klavyeye bakmadan 10 parmak çalışsam daha mı iyi olur 35 gün gibi sürede yapabilir miyim parmaklarım uzun ve büyük
şimdi ben de 3 dakikalık test yaptım 3-4 aydır kullandığım klavyeye hala tam alışamadım öncekini uzun yıllar kullandığımdan
şeyi fark ettim ama çift el kullanınca serçe parmakları hiç kullanmıyormuşum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1782387772275.webp

şimdi ben de 3 dakikalık test yaptım 3-4 aydır kullandığım klavyeye hala tam alışamadım öncekini uzun yıllar kullandığımdan
şeyi fark ettim ama çift el kullanınca serçe parmakları hiç kullanmıyormuşum

Alıntıyı görüntüle
yani 8 parmak mı kullanıyorsun muhtemelen klavyeye bakmadan yazıyosun

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
yani 8 parmak mı kullanıyorsun muhtemelen klavyeye bakmadan yazıyosun
hocam şimdi fark ettim ben 5 kullanıyormuşum :D
3 sol 2 sağ
evet bakmadan
arada bir de space'e basmak için baş parmak kullanıyom

Bende genelde serceleri kullanmiyorum hızlı yazarken nadir kullanıyorum cümlenin sonuna doğru falan

tsustum araba

ben de 10 parmak yazmıyorum ama dakikada 100 yazarım galiba 10 parmak diye şartlandırma kendini bence ilk etapta

Geri