18 Yaş Altı Steamde Kullanılabilen Kart Önerisi

sein.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
170
Henüz 18 e girmediğim için çoğu kart çok sıkı şekilde onay sistemi koyuyor şuan normalde hadi kart kullanıyorum ama onunda 18 yaş altı için 2750 tl gibi bir limiti var aylık steamde geçerli en azından aylık 5k limiti olan bir kart varmı acaba?

ön ödemeli bankaların çoğu kapanıyor şuan sana tavsiyem git işcep genç kart falan çıkarttırt velinle

onu yaptırtabilirim ama yakın zamanda yapmazlar yaz indirimleri gitmeden bi kart lazım o yüzden sordum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

17 yaşındayım
Ailen ile bankaya git banka kartı çıkartıyorlar mobil bankacilik istiyorum felande de ama o biraz uğraştırıyor sanırım emin değilim ama banka kartı cikartiyorlar

onu yaptırtabilirim ama yakın zamanda yapmazlar yaz indirimleri gitmeden bi kart lazım o yüzden sordum
Valla ekstra bildiğim bi banka yok ama tek bildiğim şey ön ödemeli bankalar şuan sıkıntılı papara nays ininal falan patladılar diğerleride her an patlayabilir dikkat edin

Valla ekstra bildiğim bi banka yok ama tek bildiğim şey ön ödemeli bankalar şuan sıkıntılı papara nays ininal falan patladılar diğerleride her an patlayabilir dikkat edin
Onlar patlayıp patlayıp tekrar açılıyor çok para tutyulmaz onların içinde belki bir iki kerelik oyun felan almak için yada hesap almak için çok bı işleri yok bence

Steam limitini anlamadım ama

Onlar patlayıp patlayıp tekrar açılıyor çok para tutyulmaz onların içinde belki bir iki kerelik oyun felan almak için yada hesap almak için çok bı işleri yok bence

Steam limitini anlamadım ama
virgül kullanmadıgım için yanlış anlaşılmıştır kartın kendisinde aylık 2750tl nakit yatırma limiti var. diğer ön ödemeli kartlarında hepsi kapandığı için papara açılmıştı onunda fiziksel ve online harcamaları daha açılmamış babama söyledim klasik baba tiplemesi bakarız oglum diyip en kolay sekilde gecistirdi bunun olcagını bildigimden baska ön ödemeli kart arıyordum ama yok gibi

Geri