❌İndirim Bitti! Klassegear Ürünler 1 TL

bundan öncekilere insan hatasıdır dedin sorun etmedin fakat burada 1 TL'ye satılınca isteyerek mi satmışlardır dedin hocam
Hocam yazılandan gerçekten bunu mu anladınız ? Fiyat hatası yapılabilir. 99999 yazacaktır 9999 yazar. bunlar hatadır. gidiğp de belli periyotlarda 600 tl lik ürünü 1 tl olarak fiyatlandırman hata değil kampanya dahilindedir. Bunu belirtiyorum zaten. Gidip de 99999 ürünü 9999 a alıp mahkemelere gidecek kadar aciz değilim. Burada markanın yaptığı alenen ahlaksızlık. Konu fiyat hatası değil, markanın amazonu ve 1 tl kampanyalarını kullanıp trafik alıp sonra iptal etmek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

haber kanallarını çağırıp bi de basın açıklaması yap
Daha neye tepki gösterildiğinin bile farkında değilsin. Konu para veya ürün değil. Müşterilere yapılan muameleden bahsediyorum. Ben hayatım boyunca büyük küçük denmeden tüm haksızlıklara gereken tepkiyi gösterdim. Sen işin dalgasına devam et. Sen de büyüyünce anlarsın konunun vehametini

Fiyatları elle değil 3.parti programla giriyorlar yazanda görüldüğü kadarıyla

1782752194886.webp

bana 200tl iadeden dolayı kod gelmiş. cipste 3 al 2 öde var. market ürünlerinde 300/100 var. 135tl ediyor onu da iade koduyla aldım sıfır tl. hatta ikinci kolayı alınca 1tl oluyomuş agagjagd

Alıntıyı görüntüle
bana 200tl iadeden dolayı kod gelmiş. cipste 3 al 2 öde var. market ürünlerinde 300/100 var. 135tl ediyor onu da iade koduyla aldım sıfır tl. hatta ikinci kolayı alınca 1tl oluyomuş agagjagd
Afiyet olsun. Bende 6x Şampuan kaptım. Hem yarı fiyatına düşmüştü hemde 300tlye 100tl indirim vardı.
1782752507522.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
müşteri hizmetlerine yazıp hediye çeki alan var mı yoksa ilk dağıtıldığında gelmediyse babafingo mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,388
Üyeler
199,147
Son üye
change_exe

Geri